Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor maçı sonrası Önder Özen, Halil Dervişoğlu'nu eleştirdi!

Galatasaray, Süper Lig'in 33. hafta kapanış karşılaşmasında Yeni Malatyaspor'u 2-0'la geçerken ilk yarısı golsüz geçilen karşılaşma sonrası ünlü yorumcu Önder Özen'den Halil Dervişoğlu hakkında dikkat çeken sözler geldi. Önder Özen futbolcunun gol atmasına rağmen isteksiz olduğunu belirtti.

19.04.2022-14:09 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-14:23)

Süper Lig'de 33. hafta kapanış karşılaşmasında Galatasaray kendi evinde Yeni Malatyaspor'u konuk etti. İlk yarısı golsüz tamamlanan mücadele 2-0'ın Galatasaray'ın üstünlüğüyle tamamlandı. NTV'de konuşan Önder Özen Galatasaraylı oyuncuların Yeni Malatyaspor karşısındaki performansını yorumladı. Önder Özen'in özellikle sarı kırmızılıların futbolcusu Halil Dervişoğlu hakkındaki yorumları dikkat çekti. 

Gol atan futbolcu hakkındaki yorumları çok konuşuluyor

Önder Özen maç ile ilgili değerlendirmesinde, 'Galatasaraylı Taylan ve Berkan'ın performanslarının tatmin etmese de idare ettiğini ifade eden Önder Özen, 'Kerem gayretli ve istekli. Halil gol yaptı ama sanki zorla oynuyor gibi. Başka bir sporu yapıyormuş sanki de bugün futbol oynayayım der gibi. İçindeki o ateşi biraz gösterebilse keşke' şeklinde açıklamalarına son verdi.

Ünlü yorumcu Halil'i eleştirdi

Taraftarların dikkatini çekti

Önder Özen'in karşılaşmada gol atan Halil Dervişoğlu ile ilgili sözleri taraftarların dikkatini çekmiş durumda. Futbolcu hakkında yapılan eleştiriler sosyal medyada da gündem oldu. Kimi taraftarlar yorumcunun Halil Dervişoğlu hakkındaki sözlerini desteklerken kimi taraftarlarda eleştirdi. Futbolcunun gelecek maçlardaki performansı ise merak konusu haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal