Beşiktaş'ta Valerien Ismael, Giresunspor deplasmanından beraberlikle ayrılmalarının tek nedeninin kalabalık savunmaya karşı gol bulamamaları olduğunu söyledi

Beşiktaş'n golsüz beraberlikle ayrıldığı Giresunspor deplasmanının ardından Teknik Direktör Valerien Ismael, iyi bir oyun ortaya koyduklarını ancak golü bulamadıklarını söyledi.

18.04.2022-09:54 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-11:32)

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş deplasmanda oynadığı zorlu Giresunspor deplasmanından golsüz beraberlikle ayrılarak galibiyeti kaçırdı.

Siyah beyazlılar karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren baskılı bir oyun bulduğu karşılaşmada golü bulamamış olması eleştirilerin hedefi haline gelmesine neden oldu.

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Valerien Ismael, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında 0-0'lık beraberlikle ayrıldıkları Giresunspor karşılaşmasının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

Giresunspor Beşiktaş

'Eleştireceğim tek şey...'

Bu akşam galip gelemediğimiz için mutlu değiliz. Beklentimiz galibiyet almaktı. Son ana kadar her şeyi denediğimizi söyleyebilirim. İlk yarı bizim için biraz zor geçti. Topu yeteri kadar hızlı kullanmadık. Rakibimiz çabuk kapandı. Ama ikinci yarıda bu durumu değiştirdik. Birkaç değişiklik yaptık. Stoperimize topla mesafe yaparak kullanması gerektiğini söyledik. Oyunu ikinci yarıda kontrol ettiğimizi, biraz daha domine ettiğimizi söyleyebilirim. Fırsatlar yakaladık. Ama fırsatları bulduğumuzda rakibi cezalandıramadık. O noktalarda biraz daha acımasız olmamız gerekiyordu. Bugünle alakalı eleştireceğim tek şey gol atamamış olmamız ve maçı kazanamamış olmamız.

'Her geçen hafta takımı daha iyi tanıyorum'

İlk 3 hafta itibariyle 3 maç sonrasında genel fikrimiz oluştu diyebilirim. Takımı daha çok tanıyorum. Oyuncu değişikliklerimizi ve maçları daha iyi okuyup yorumlayabiliyorum. Bugün mesela Nkoudou’nun birebirdeki becerisinden ve enerjisinden istifade etmeye çalıştık. Onun için oyuna soktuk. Bu tarz futbolculara ihtiyacınız vardır. Baskılarda, topu kaybettiğiniz anda yapacağımız baskıyı ve topu kazanma anlamında böyle topçulara her zaman ihtiyacınız vardır. Pjanic’i de orta sahada topun kontrolünü sağlaması için oyuna aldık. Çünkü Pjanic tek pasla fark oluşturabilecek bir futbolcu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal