Giresunspor Beşiktaş maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Giresun BJK youtube geniş özeti ve maçın golleri

Süper Lig’de günün kapanış maçı Giresunspor ile Beşiktaş arasında oynandı. Maçın önemli anlarının olduğu özeti izlemek isteyenler arama motorları üzerinden Giresunspor Beşiktaş maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1, Giresun BJK youtube geniş özeti ve maçın gollerini bulmaya çalışıyor. Karşılaşmanın merak edilenleri haberimizde...

17.04.2022-22:07 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-14:58) Giresunspor Beşiktaş maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Giresun BJK youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de yıllar sonra Süper Lig’de mücadele eden Giresunspor kendi sahasında Beşiktaş'ı konuk ettiği karşılaşmada istediği skoru almayı başardı. Beşiktaş'a karşı taraftarlarının da desteğiyle sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrılan Giresunspor, önemli bir puan alarak küme düşme hattının yukarısındaki yerini sağlamlaştırdı. Konuk ekip Beşiktaş ise geçtiğimiz hafta oynanan Alanyaspor karşılaşmasında aldığı galibiyetin devamını Karadeniz'de oynadığı karşılaşmada getiremedi.

Giresunspor Beşiktaş maçı ne zaman ve saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasındaki Giresunspor Beşiktaş karşılaşması Pazar akşamı saat 20.30’da Giresun Çotanaklar Stadyumu’nda oynandı.

Giresunspor Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlandı?

Ekranları başındaki milyonların takip edeceği Giresunspor Beşiktaş maçı Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak yayınlandı

Giresunspor Beşiktaş maçı hakemi kim oldu?

Giresunspor Beşiktaş maçını hakem Arda Kardeşler yönetti. Arda Kardeşler’in yardımcılıklarını Ali Öğel ve Süleyman Özay yaptı. Karşılaşmada Özgüç Türkalp VAR hakemi görevini üstlendi.


Giresunspor'a beraberlik yaradı

Süper Lig'de küme düşme hattına oldukça yakın bir konumda karşılaşmaya çıkan Karadeniz ekibi Giresunspor, Beşiktaş karşısında aldığı beraberlik sonrasında bir puan alarak rahatladı.

Kartal galibiyet serisi yakalayamadı

Geçtiğimiz hafta taraftarı önünde Alanyaspor'u farklı bir şekilde mağlup etmeyi başaran Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta çıktığı Giresunspor karşısında galip gelemedi. Rakip savunmayı bir türlü aşamayan siyah beyazlılar Karadeniz'den bir puanla ayrıldı.

Giresunspor Beşiktaş 11'ler:

Giresunspor: Okan Koçuk, Hayrullah Bilazer, Sergen, Alexis Perez, Aziz Behich, Flavio, Traore, Suleymanov, Chiquinho, Diabate, Umut Nayır.

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Necip Uysal, Domagoj Vida, Javier Montero, Valentin Rosier, Josef de Souza, Can Bozdoğan, Rıdvan Yılmaz, Rachid Ghezzal, Michy Batshuayi, Alex Teixeira.

Giresunspor Beşiktaş maçının özetini Bein Sports’un internet sitesi üzerinden izleyebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal