MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu istifa etti! Yeni MHK başkanı kim olacak?

Son dakika haberlerine göre MHK Başkanı olan Ferhat Gündoğdu istifa etti! Yeni MHK başkanı kim olacak? şimdiden merak konusu olmuş durumda. İşte son dakika olan haberimizin detayları sayfamızda yer almaktadır.

17.04.2022-17:38 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-09:31) MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu istifa etti! Yeni MHK başkanı kim olacak?

Süper Lig'te bu aralar sular durulmuyor. Tüm futbol tanatiklerinin merak ettiği konular arasına bugün bir yenisi daha eklenmiş oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olan Nihat Özdemir'in istifası gündeme oturmuştu. Şimdi ise onun arkasından bir kişi daha istifa etmiş bulunuyor.

 

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu istifa etti! 

Futbol dünyasında bu aralar şok gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor. Süper Lig'den 13 hakemin görevinden alınmasının arkasından eleştirilere tutulan Merkez Hakem Kurulun'da gündemi sarsan bir gelişme yaşandı ve beklenmedik bir istifa geldi.

Merkez Hakem Kurulu başkanı Ferhat Gündoğu ani bir karar ile istifa kararında bulundu. Başkanlık yaptığı görevinden ayrılacak. Spor yorumcusu olan Erman Toroğlu ise MHK istifası hakkında bomba etkisi yaratacak sözler kullandı.İşte o sözlerde ise, "Servet Yardımcı'nın dik durmaya gücü yetmedi. Nihat Özdemir bu konuda dik durdu. MHK Başkanı duyduğum kadarıyla istifa etmedi, ettirildi." Servet Yardımcı 'nın, MHK Başkanı olan Ferhat Gündoğdu ile birlikte çalışmayacaklarını dile getirdi. ""Rezillik diz boyuydu. Türk futbolundaki rezillik daha da artacak." şeklinde konuşmalarda bulundu. 

Yeni MHK başkanı kim olacak?

İstifanın ardından hemen gözler yeni başkanın kim olacağına çevrildi. MHK koltuğuna kim getirilecek. Ortada dönen iddialara göre Başkanlığa Sabri Çelik getirileceği söylenmektedir. 

 

Çelik böylelikle 3. kez MHK koltuğunda görev yapmış olacak. İlk 2004 - 2005 tarihleri arasında MHK başkanı olmuştu. Çelik daha sonra 2019 senesinde yaklaşık 5 ay bu görevde yer almış bulunmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal