Kasımpaşa Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Kasımpaşa Adana Demir youtube geniş özeti ve maçın golleri

Süper Lig’de günün öne çeken karşılaşmalarından birisi olan Kasımpaşa Adana Demirspor maçının sonucu büyük bir sürpriz oldu. Maçın özetini izlemek isteyen spor severler ise internet üzerinden Kasımpaşa Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1, Kasımpaşa Adana Demir youtube geniş özeti ve maçın gollerini araştırıyor. Maç özeti hakkında yapılması gerekenler haberimizde...

17.04.2022-17:35 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-15:05) Kasımpaşa Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Kasımpaşa Adana Demir youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında oynanan Kasımpaşa - Adana Demirspor karşılaşması büyük bir heyecana sahne oldu. Ev sahibi ekip Kasımpaşa, flaş bir skora imza atarak Adana Demirspor karşısında 4-0'lık galibiyetle sahadan ayrıldı. Konuk ekip Adana Demirspor'da yıldız futbolcu Mario Balotelli'nin 45. dakikada atılması moralleri alt üst ederken, maçın kalan bölümünü eksik oynayan Adana ekibi sahadan farklı bir mağlubiyetle ayrıldı.

Kasımpaşa Adana Demirspor maçı ne zaman oynandı?

Süper Lig’de günün ikinci karşılaşması olan Kasımpaşa Adana Demirspor maçı Pazar günü saat 16.00’da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynandı. Kasımpaşa Adana Demirspor mücadelesi Bein Sports 1 kanalında canlı olarak futbol severlerle buluştu. Karşılaşmayı hakem Kadir Sağlam yönetti.

 

Kasımpaşa seriye devam ediyor

Haftalardır Spor Toto Süper Lig'de muhteşem bir form grafiği çizmeyi başaran Kasımpaşa, ligin güçlü ekiplerinden Adana Demirspor'u konuk ettiği karşılaşmada sahadan 4-0'lik farklı bir galibiyetle ayrılmayı başardı.

Adana Demirspor'da büyük hayal kırıklığı

Spor Toto Süper Lig'de bu sezonun en çok dikkat çeken ekiplerinden biri olan Adana Demirspor, İstanbul'da deplasmanda oynadığı karşılaşmada büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Adana Demirspor'da alınan farklı mağlubiyet ile birlikte moraller bozuldu.

Kasımpaşa - Adana Demirspor 11'ler:

Kasımpaşa: Ertuğrul, Feyzi, Tarkan Serbest, Spajic, Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Aabid, Hajradinovic, Muleka, Fall, Umut Bozok.

Adana Demirspor: Muric, Svenson, Talha Sanuç, Samet Akaydın, Alper Uludağ, Sinan, Stambouli, Younes Belhanda, Yunus Akgün, Matias Vargas, Mario Balotelli.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal