Bergen filmi ne kadar izlendi? Bergen gişe ve izlenme sayısı

Arabesk dünyasının sevilen ismi Bergen'in hayatı film olunca sevenleri ve merak edenler sinemaya koştu. Oldukça büyük beğeni toplayan filmin kısa süre içinde ne kadar izlendiği insanlar tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Bergen kaç günde ne kadar izlendi? Bergen gişesiyle hangi filmi geride bıraktı? Film ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

21.03.2022-20:22 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-20:22) Bergen filmi ne kadar izlendi? Bergen gişe ve izlenme sayısı

Acıların kadını olan ve yıllardır severek dinlenen Bergen'in filmi vizyona girdiği tarihten itibaren gündemden düşmüyor. Halen vizyonda olan ve meraklısıyla buluşan filmin ne kadar izlendiği ve kaç seyirciye ulaştığı merakla araştırılıyor. Filmin izlenme sayısıyla ilgili tüm detayları haberimizde sizler için derledik.

Bergen Filmi Ne Kadar İzlendi

Bergen filmi ne kadar izlendi

Vizyona gireli üç hafta olan Bergen filmi, 720 bin 96 seyirci tarafından izlendi ve toplam seyirci sayısı 4 milyonu geçerek 17 gün içinde toplam 4.094.043 kişiye kadar ulaştı.

Box Office Türkiye'de tüm zamanların seyirci rekorları kıranlar sayfasına göre Bergen, 17 günlük vizyon süresinde Recep İvedik 5 filmine ait olan rekoru geçti. Film, tüm zamanların en iyi biyografi ve tüm zamanların en yüksek drama filmi açılış rekoruna sahip oldu.

Bergen filminin senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz yazdı. Güçlü bir kadrosu olan filmde yer alan ünlü isimler şu şekilde; Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu, Tilbe Saran, Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı, Ahmet Kayakesen, Arif Pişkin, Şebnem Sönmez, Nurcan Eren ve Suzan Kardeş. Aynı zamanda filmin müzikleri Mazlum Çimen ve Saki Çimen imzalı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal