Bergen filmi kim kimdir? Bergen filmi konusu ve oyuncuları

Uzun zamandır merakla beklenen Bergen filmi vizyona girdi. Arabesk dünyasında Acıların Kadını olarak tanınan ünlü sanatçı Bergen'in acılarla dolu hayatının anlatıldığı film izleyiciyle buluştu. Büyük yankı uyandıran Bergen filminde kimler rol aldı, filmin konusu ve merak edilen her şeyi sizler için derledik.

13.03.2022-15:02 - (Son Güncelleme: 13.03.2022-15:03) Bergen filmi kim kimdir? Bergen filmi konusu ve oyuncuları

Arabesk dünyasında Acıların Kadını olarak tanınan, yaşamıyla ve sesiyle milyonları derinden etkileyen Bergen'in hayatı beyazperdeye taşındı. Bergen karakterine ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın can verdiği filmde, Acıların Kadını Bergen'in şöhret basamaklarını nasıl tırmandığı ve katili Halis Serbest ile nasıl tanıştığı anlatılıyor.

Bergen

Filmin konusu 

Anne ve babasının boşanmasının ardından, annesi ile birlikte Ankara'da yaşayan Bergen'in hayatı, eğlenmek için gittiği Feyman Kulüp isimli bir mekanda değiştir. Bergen, eğlenmek için gittiği kulüpte güçlü sesinin keşfedilmesiyle sahnelerle tanışır. Sahneye adım atmasıyla kariyeri başlayan Bergen'in hayatı Adana'da dönüm noktasına gelir. İmzaladığı kontrat nedeniyle bir süre çalışmak zorunda olduğu Adana'da celladı Halis Serbest ile tanışır. O zamandan sonraki hayatı Bergen için adeta bir zulüm olur.

Bergen Filmi

Bir caniye aşık olur ve sevdiği adam tarafından gördüğü işkencelerin üzerine bir de yüzüne kezzap atılmasıyla birlikte hayatı daha da cehenneme döner. Acıların Kadını Bergen'in göreceği zulüm bununla da bitmez. Yüzüne kezzap atan kocası tarafından da hayatı sonlandırılır.

4 Mart'ta vizyona giren ve başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran'ın yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda Ali Seçkiner Alıcı, Nergis Özgür, Şebnem Sönmez, Ahmet Kayakesen, Nurcan Eren, Suzan Kardeş ve Arif Pişkin gibi başarılı isimler de bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal