Bergen filminin Kozan'da yayınlanmasına müsaade etmeyen Belediye Başkanı Kazım Özgan'a başrol Farah Zeynep Abdullah'tan olay paylaşım!

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Bergen filminin ünlü şarkıcının katilinin yaşadığı Kozan'da yayınlanmasına yönelik açıklamada bulunan Belediye Başkanına çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu.

06.03.2022-11:59 - (Son Güncelleme: 06.03.2022-12:15)

Ekranların sevilen oyuncusu Farah Zeynep Abdullah, arabesk müziğin kraliçesi olan fakat hayatına giren kişi tarafından öldürülen ünlü şarkıcı Bergen'in hayatını canlandırdı. Geçtiğimiz gün her yerde vizyona giren fakat bir tek katil Halis Serbest'in yaşadığı Kozan'da filmin yayınlanmaması konuya ilişkin dikkatleri üzerine çekti. Gazeteci Candaş Tolga Işık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; ''8 mart öncesi size bir Türkiye gerçeği anlatayım: Bergen'i öldüren Halis Serbest'in yaşadığı Kozan'da belediye sineması bugün aniden Bergen filmini yayınlamaktan vazgeçti! Filmin İstanbul'daki galasına çevik kuvvet geldi. Ölüm tehditleri alan yapımcıları ise korumalarla yaşıyor. Az önce Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ı aradım ve "1 ay önce rezervasyonu yapılan film neden gösterime girdiği gün bir anda vizyondan kaldırıldı?" diye sordum. 'Öyle uygun görüldü' dedi. Sayın Başkan, tüm ısrarlarıma rağmen başka bir yanıt vermedi'' ifadelerini kullandı. 

Abdullah IQ testi gönderdi

Bergen filmi hakkında alınan bu karar sonrası gözler Belediye Başkanı Kazım Özgan'a çevrildi. Özgan bir açıklama yaparak; ''Vizyona hiç girmeyen film nasıl yayından kaldırılır? Araştırdım film şiddet içeriyor, bu nedenle ilçede hiç yayınlanmayacak. Filmle ilgili Halis Serbest beni asla aramadı. Filmi yayına koymama kararını gençlere kötü örnek olmaması için aldım. Biz daha çok sosyal ve manevi değerlerimiz öne çıkan filmleri yayına koyuyoruz. Şiddet içeren filmi çocuklar nasıl göstereyim? Bu filmi yayına koysak çok para kazanabiliriz ama amaç o değil. Sosyal bir görev yapıyoruz amacımız para kazanmak değil. Geçmişte olmuş bir hadise ve şu an film olmuş'' dedi. Bunun üzerine filmde Bergen'e hayat veren Farah Zeynep Abdullah sosyal medya hesabından Özgan'ı etiketleyerek IQ testi gönderdi. Ünlü oyuncunun bu hareketine takipçileri tarafından binlerce yorum ve beğeni yağdı. Abdullah'ın bu paylaşımı sonrası ilerleyen günlerde filme ve konuya ilişkin neler olacağı ise merak konusu olmaya başladı. 

Farah Zeynep Abdullah'tan Belediye Başkanına olay paylaşım

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal