Burak Sergen'i aldatan eski eş Nihan Ünsal'dan ünlü oyuncuya olay yaratan zina davası!

Koronavirüsle mücadele edip iyileştikten sonra eşi Nihan Ünsal'ın kendisini aldattığını öğrenen Burak Sergen'e bir darbe daha geldi. İşte habere ilişkin o detaylar...

06.03.2022-10:03 - (Son Güncelleme: 06.03.2022-10:03)

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan Burak Sergen, yer aldığı birçok projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazındı. Dizi ve filmlerde canlandırdığı karakterlerle oyunculuğunu ispatlamış olan ünlü oyuncu, son dizisi Sadakatsiz ile ekranlara geldi. Yakın bir zamanda diziden ayrılan ünlü oyuncu, tam da dizide rol aldığı sırada yeni evlendiği eşi tarafından aldatıldığını öğrenmişti. Koronavirüsü ağır bir şekilde atlatan ünlü isimler arasında yer alan başarılı oyuncu, yoğun bakıma bir ay kalmış ve entübe edilerek yaşama dönmek için büyük çaba sarf etmişti. Hayata yeniden dönen ünlü oyuncu geçirdiği zor günleri geride bırakmak için yeni bir adım atarken, aldığı haberle sarsıldı. Sergen, kendisinden 28 yaş küçük eşi Nihan Ünsal'ın kendisini aldattığını öğrendi. Bunun üzerine eşine dava açan ünlü oyuncuya, eski eşi Ünsal'dan çarpıcı bir davayla yanıt geldi. 

Ünsal: Beni kendisinden uzaklaştırıp hata yapmaya itti

Ünlü oyuncu Burak Sergen'in eski eşi Nihan Ünsal, aldattığı eşine zina davası açtı. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Ünsal ünlü oyuncu Burak Sergen'in kendisini borç batağına sürüklendiğini öne sürdü. Evlendikten sonra Sergen'in kendisinden uzaklaştırdığını söyleyen Nihal Ünsal; ''Beni kendisinden uzaklaştırıp hata yapmaya itti'' ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu Burak Sergen'in kendisine açılan zina davasına ilişkin ne söyleyeceği veya karşılık olarak ne yapacağı ise merak konusu oldu. Nihal Ünsal'ın açtığı bu davaya ise kimse akıl sır erdiremedi. 

Nihan Ünsal Burak Sergen'e zina davası açtı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal