Gibi dizisi bitti mi? Gibi dizisi 3. sezon olacak mı, yeni sezon ne zaman başlayacak?

EXXEN dijital platformunda yayınlanan Gibi dizisinin 10. bölümü Cuma günü yayılandı. 10. bölümünün yayınlanmasından sonra Gibi dizisi bitti mi? Gibi dizisini 3. sezon olacak mı? soruları araştırılmaya başlandı. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

06.03.2022-09:56 - (Son Güncelleme: 06.03.2022-09:58) Gibi dizisi bitti mi? Gibi dizisi 3. sezon olacak mı, yeni sezon ne zaman başlayacak?

EXXEN dijital platformunda 2021 yılının ilk günü yayınlanmaya başlayan Gibi dizisinin 2. sezon 10. bölümü 4 Mart Cuma günü sevenleriyle buluştu. Başrollerinde Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç'ın bulunduğu Gibi dizisinin yayınlandığı son bölüm sonrasında dizinin 3. sezonu olup olmayacağı araştırılmaya başlandı. 

Gibi dizisinin 3. sezonu var mı

Gibi dizisinin 3. sezonu var mı?

Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç'ın skeçlerinden oluşan Gibi dizisi izleyenleri güldürürken hem de düşündürüyor. Kısa sürede büyük hayran kitlesine sahip olan Gibi dizisinde birçok absürt ve ilginç durum ve konular yer alıyor. 2. sezon 10. bölümü ile sezon finali yapan Gibi dizisinin henüz tam tarihi belli olmasa da 2022 yılının son aylarına doğru 3. sezonunun yayınlanması bekleniyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal