Acun Ilıcalı İle Güntekin Onay Arasında Exxen Gerilimi!

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformu ile ilgili yaşadığı sorunu sosyal medya hesabından paylaşan yayıncı kuruluşta görev yapan Güntekin Onay'a Acun'dan canlı yayında cevap geldi!

15.09.2021-13:19 - (Son Güncelleme: 15.09.2021-14:21)

Yayıncı kuruluşta görev yapan Güntekin Onay'ın Exxen üyeliğiyle alakalı yaşadığı problemleri sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından Acun Ilıcalı'dan canlı yayında tepki geldi.

GÜNTEKİN ONAY EXXEN İLE ALAKALI YAŞADIĞI SORUNU PAYLAŞTI

Güntekin Onay, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformunda yaşadığı üyelik problemini sosyal medya hesabından dile getirmişti.

Yayıncı kuruluşta görev alan Güntekin Onay, sosyal medya hesabından Exxen ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Exxen'e üye olabilmek için 1.5 saattir uğraşıyorum. Web sitesinden başaramadım. 9300'a mesaj attım. Ücret ödendi, bu kez de şifre gelmedi. 19:45 maçlarına yetişemedim. 22:00 için umudum devam ediyor! ' ifadelerini kullanmıştı.

ACUN ILICALI'DAN GÜNTEKİN ONAY'A CANLI YAYINDA SERT YANIT!

Acun Ilıcalı, Güntekin Onay'ın sosyal medya hesabından yaşadığı problemi paylaştığı sıralarda Candaş Tolga Işık'ın programına canlı yayında konuk olmuştu.

Candaş Tolga Işık'ın Güntekin Onay'ın Exxen platformu ile ilgili sosyal medyadaki açıklamalarını Acun Ilıcalı'ya iletmesinin ardından ise Acun Ilıcalı, Güntekin Onay'ın bu açıklamalarına canlı yayın üzerinden cevap verdi.

Acun Ilıcalı, Güntekin Onay'ın Exxen platformu ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Güntekin Onay'a ciddi derecede bozuldum. Ben senin kurumun hakkında tweet atıyor muyum? Hiç mi bir yerde arıza olmuyor. Kusura bakma Güntekin, çalıştığın kurum da bir platform. Orada bir arıza olsa ben takipçilerime tweet atarak anons etmiyorum. Sevdiğim insanlar böyle yapınca üzülüyorum. ' ifadelerini kullanmıştı.

ACUN ILICALI'NIN SÖZLERİNİN ARDINDAN GÜNTEKİN ONAY'DAN BİR PAYLAŞIM DAHA GELDİ

Acun Ilıcalı'nın canlı yayında Güntekin Onay hakkında söylediği sözlerin ardından ise Onay'dan sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım geldi. 

Güntekin Onay, Acun Ilıcalı'nın canlı yayında söylediği sözlerin ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Girişimciliği, projeleri ve başarılarıyla gurur duyduğum değerli dostum Acun Ilıcal'nın Exxen ile ilgili yaşanan teknik sorunumu kişisel algılamasına şaşırdım. Bu kadar emek ve büyük yatırım var. Farkındalık olsun ki bunlar yaşanmasın. Arkadaşlar aradı, sağ olsunlar. Halloldu. ' ifadelerini kulandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal