Beşiktaş'ta Borussia Dortmund Karşılaşması Öncesi Georges N'Koudou Sakatlığı Nedeniyle Kadrodan Çıkarıldı!

Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi C grubunda bu akşam saat 19:45'de oynanacak olan Borussia Dortmund karşılaşması öncesinde siyah beyazlılara kötü haber geldi. Fransız oyuncu Georges Kevin N'Koudou, Dortmund maçı kadrosundan çıkarıldı.

15.09.2021-12:19 - (Son Güncelleme: 15.09.2021-12:19)

Şampiyonlar Ligi'nde C grubunun ilk karşılaşmasında bu akşam saat 19:45'de Vodafone Park'da Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'a yıldız futbolcusundan kötü haber geldi.

GEORGE KEVİN N'KOUDOU DORMUND MAÇI KADROSUNDAN ÇIKARILDI

Beşiktaş'ta geçtiğimiz hafta Spor Toto Süper Lig'de oynanan Yeni Malatyaspor karşılaşmasında sakatlanan Fransız oyuncu Georges Kevin N'Koudou'nun Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Borussia Dortmund karşılaşmasının kadrosundan çıkarıldığı açıklandı.

BEŞİKTAŞ'IN YAPMIŞ OLDUĞU RESMİ AÇIKLAMADA...

Beşiktaş'ın resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu yazılı açıklamada ;-

' Futbol Takımımızın Süper Lig’in 4. haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile oynadığı müsabakada sağ ayak bileğine aldığı darbe sonrası ayak bileğinde kapsüler zorlanma ile yumuşak doku travması (kontüzyon) tespit edilen ve tedavisine devam edilen futbolcumuz Georges Nkoudou ağrılarnın sürmesi nedeniyle Futbol Takımımızın B. Dortmund maçı kadrosundan çıkarılmıştır. ' ifadelerine yer verildi.

N'KOUDOU'NUN BU SEZON SERGİLEDİĞİ PERFORMANS

Georges Kevin N'Koudou, bu sezon Beşiktaş formasıyla toplamda 4 karşılaşmada süre alırken bu karşılaşmaların 3'ünde ilk 11'de başlamış ve toplamda Spor Toto Süper Lig karşılaşmalarında 2 gollük bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal