Trabzonspor Deplasmanda Mağlubiyet Yüzü Görmüyor!

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor'un deplasmanlarda bileği bükülmüyor. Bordo mavililer bu hafta İstanbul'da galip gelerek yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.

15.09.2021-11:24 - (Son Güncelleme: 15.09.2021-11:24)

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın göreve gelmesiyle birlikte deplasman karşılaşmalarında yakalanan muhteşem seri devam ettirilmek isteniyor. Spor Toto Süper Lig'de bu hafta İstanbul'da Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor'da karşılaşmanın hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken deplasman müsabakalarında yakalanan seri devam ettirilmek isteniyor.

Trabzonspor Antrenman

TRABZONSPOR DEPLASMANDA MAĞLUBİYET YÜZÜ GÖRMEDİ

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın göreve geldiği günden itibaren geçen sezonda 16 dış saha karşılaşmasına çıkan Trabzonspor bu karşılaşmalarda 8 galibiyet ve 8 beraberlik almıştı.

BU SEZON SERİ DEVAM ETTİRİLDİ!

Bu sezon ise Spor Toto Süper Lig'de 4 hafta geride kalırken Yeni Malatyaspor ve Giresunspor karşılaşmalarında deplasmanda mücadele eden Trabzonspor bu karşılaşmalarda sahadan galip ayrılmayı başarmıştı. Ayrıca bu iki karşılaşmada toplamda 6 gol kaydeden Trabzonspor kendi kalesinde ise yalnızca 1 gol görmüştü.

ABDULLAH AVCI İLE İVME KAZANILDI

Trabzonspor ile 10 Kasım 2020 tarihinde anlaşma sağlayan Teknik Direktör Abdullah Avcı, göreve başladığı günden bu yana dış saha karşılaşmalarında muhteşem bir form grafiği çizerken 309 gündür mağlubiyet yüzü görmedi.

SON MAĞLUBİYET FENERBAHÇE'YE KARŞI ALINDI

Spor Toto Süper Lig'de dış sahada son yenilgisini geçtiğimiz sezonun 6. haftasında İstanbul'da oynanan Fenerbahçe karşılaşmasında alan Trabzonspor, 3-1 mağlup ayrıldığı karşılaşmanın ardından yenilgi yüzü görmedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal