Adana Demirpor Teknik Direktörü Vincenzo Montella'dan Çarpıcı Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapamayan Mavi Şimşekler, ligde henüz galibiyetle tanışamadı. Göreve mağlubiyet ile başlayan İtalyan teknik adam Vincenco Montella antrenmanın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

15.09.2021-10:38 - (Son Güncelleme: 15.09.2021-10:38) Adana Demirpor Teknik Direktörü Vincenzo Montella'dan Çarpıcı Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor için transfer dönemi harika geçmesine rağmen sezon başlangıcı istendiği gibi olmamıştı.

TRANSFER DÖNEMİNİN YILDIZI ADANA DEMİRSPOR'DU!

Transfer döneminde arka arkaya yapılan Mario Balotell, Younes Belhanda, Benjamin Stambouli, Akintola gibi hamleler ile Spor Toto Süper Lig'de tüm dikkatleri üzerine çeken Adana Demirspor'da ligde 4 hafta geride kalırken henüz galibiyet yüzü görülmedi.

SAMET AYBABA İLE İŞLER YOLUNDA GİTMEMİŞTİ

Spor Toto Süper Lig'de sezona Teknik Direktör Samet Aybaba ile başlayan Adana Demirspor, Aybaba'nın yönetiminde çıktığı Fenerbahçe, Kayserispor ve Konyaspor karşılaşmalarında 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik alırken bu karşılaşmalarda sadece 2 gol kaydedebilmişti.

AYBABA İLE YOLLAR AYRILMIŞTI

Eleştiri oklarının hedefi haline gelen Samet Aybaba ile ilgili olarak takımın yıldız futbolcularıyla yaşadığı problemler büyük bir gündem yaratırken tecrübeli teknik adam ile yollar ayrılmıştı.

İTALYAN TEKNİK ADAM VİNCENZO MONTELLA İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Teknik Direktör Samet Aybaba ile yollarını ayıran Adana Demirspor yönetimi Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında oynanacak olan Fatih Karagümrük karşılaşması öncesinde İtalyan teknik adam Vincenzo Montella ile anlaşma sağlamıştı.

MONTELLA'NIN BAŞLANGICI PEK İYİ OLMADI

Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde ilk maçına Fatih Karagümrük karşısında çıkan Adana Demirspor deplasmanda oynadığı karşılaşmada sahadan 4-0'lık ezici bir mağlubiyet ile ayrılmıştı.

ADANA DEMİRSPOR'DA VİNCENZO MONTELLA'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında kendi sahasında karşı karşıya geleceği Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdüren Adana Demirspor'da Teknik Direktör Vincenzo Montella, kritik gördüğü karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdükleri antrenmanda basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

İtalyan teknik adam Vincenzo Montella, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Bir an önce takım olmamız lazım. Biz son maçımızda (VavaCars Fatih Karagümrük) yapmamamız gereken bütün hataları yaptık. Akıllı bir insan bunları görür ve üzerine çalışırsa, hızlıca toparlayabilir. Bizim de hedefimiz bu. Düzeltmemiz gereken birçok şey var. Uzun bir maraton olarak bakmamız lazım olaya. Biz takım olarak iyi olursak, zaten Balotelli ve Belhanda'nın performansı da iyi olur. Biz onları öyle bir noktaya getireceğiz ki istediğimiz performansı vermek zorunda kalacaklar. Hedefimiz bu. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal