Fenerbahçe'den Mert Hakan Yandaş İle İlgili Yalan Haber Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi internet sitesi üzerinden Mert Hakan Yandaş hakkında çıkan haberler ile ilgili çok sert bir açıklamada bulundu.

15.09.2021-10:22 - (Son Güncelleme: 15.09.2021-10:28)

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan resmi açıklamada Mert Hakan Yandaş ile ilgili çıkan haberler nedeniyle yaşanan rahatsızlık yapılan açıklamada ifade edildi.

FENERBAHÇE'DEN MERT HAKAN YANDAŞ AÇIKLAMASI

Mert Hakan Yandaş ile alakalı olarak çıkan yalan haberler ile ilgili Fenerbahçe Spor Kulübü, taraftarlarından haberin dikkate alınmamasını isterken aynı zamanda bu kurumlar ile ilgili yasal haklarını kullanacağını belirtti.

MERT HAKAN YANDAŞ İLE ARDA TURAN ARASINDA GÖRÜŞME İDDİASI ÇIKMIŞTI

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş ile ilgili çıkan haberlere  yapılan açıklamanın nedeninde ise ;

' Mert Hakan Yandaş'ın Galatasaray Spor Kulübü kaptanı Arda Turan ile buluşarak karşılıklı olarak dertleştiği, Fenerbahçe'ye geldiği için çok pişman olduğu ve kadroda istediği kadar süre bulamaması nedeniyle oldukça üzgün olduğu ' söylentileri yer almaktaydı.

SARI LACİVERTLİ KULÜPTEN MERT HAKAN YANDAŞ İLE İLGİLİ SERT AÇIKLAMA

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden Mert Hakan Yandaş ile ilgili çıkan haberler ile ilgili yapılan resmi açıklamada ;

' Bugün Takvim ve Fotomaç adlı gazetelerde yer alan ‘Futbolcumuz Mert Hakan Yandaş’ın, Galatasaray Kulübü futbolcusu Arda Turan’la buluşup dertleştiği, çok mutsuzum, …’ dediği iddia edilen haber “maksatlı bir yalandır. Haberde iddia edilen görüşmenin içeriğine dair yalanlar bir yana bu şekilde bir buluşma kesinlikle gerçekleşmemiştir. Takvim ve Fotomaç adlı gazeteler, bu haberle tamamen masa başında yazılmış hayali bir görüşmenin içeriğini yine hayalleri ile süsleyerek, gazetecilik etiğinden ne kadar uzak bir yaklaşımda olduklarını gözler önüne sermiştir. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak söz konusu mecraların haberinin dikkate alınmamasını ve bu yaklaşıma dair yasal hakkımızı kullanacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal