Josef de Souza'dan Borussia Dortmund Karşılaşması Öncesi Çarpıcı Açıklamalar!

Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Borussia Dortmund karşılaşması öncesinde heyecan her geçen gün artıyor. Karşılaşmanın öncesinde Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında Josef de Souza mikrofonların başına geçti.

14.09.2021-17:44 - (Son Güncelleme: 14.09.2021-17:52)

Şampiyonlar Ligi'nde C grubunun açılış karşılaşmasında yarın akşam saat 19:45'de Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta karşılaşma öncesinde Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında Brezilyalı yıldız Josef de Souza çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi'nde yarın akşam saat 19:45'de oynanacak olan Borussia Dortmund karşılaşması öncesinde Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenlendi.

Düzenlenen basın toplantısına katılan isimlerden biri olan Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Josef de Souza, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Brezilyalı yıldız Josef de Souza, Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ

Daha fazla süre birbirimizle oynama şansı bulduk, artık daha oturmuş bir takımız, aramıza katılan yetenekli oyuncular da oldu. Şampiyonlar Ligi'nde kendi liglerinde şampiyon olan takımlarla oynayacağız, başa baş mücadele olacak, biz de iyi takımız. Sahaya kazanmak için çıkacağız.

SAKAT OYUNCULAR İLE İLGİLİ SON DURUM

Alex'in sakatlığı çok uzun sürmez ama Vida'nın sürebilir. Umut da yakında döner, onlar dışında sakatlarımız yok.

TARAFTARLARIMIZLA YENİDEN BULUŞMAK ÇOK ÖZEL

Bu sezon özellikle kendi evimizde oynadığımız maçlarda taraftarımızla yeniden buluşmak çok özeldi, Şampiyonlar Ligi de özel bir arena. Onlar da bizimle bu heyecanı yaşayacak, bizi besleyecekler, hiçbir şüphemiz yok.

TAKIM BÜTÜNLÜĞÜNÜ SAĞLARSAK KAZANABİLİRİZ!

Modern futbola baktığımızda maçlarda favori ön görmek çok zor, imkansız. Sahada mücadele eden, takım bütünlüğü olan takımlar maçı kazanabiliyor. Dortmund, Sporting, Ajax büyük takımlar ama oynayacağımız maçlarda favori olmayacak. Takım bütünlüğünü sağlarsak, mücadele edersek, tabii ki kazanabiliriz.

PJANİC İLE OYUNUN KEYFİNİ YAŞIYORSUNUZ

Kaliteli oyuncularla oynamak iyi hissettiriyor. Geçen sene Atiba ile oynadık, en az Pjanic kadar kaliteli. Top sizde olduğunuzda, oyun zekasıyla birlikte topa sahip olma üstünlüğünü yaşıyorsunuz ve oyunun keyfini yaşıyorsunuz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal