Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'dan Borussia Dortmund Karşılaşması Öncesi Basın Toplantısı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi C grubu ilk karşılaşmasında kendi sahasında oynayacağı Borussia Dortmund karşılaşması öncesinde Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi.

14.09.2021-17:27 - (Son Güncelleme: 14.09.2021-17:34)

Şampiyonlar Ligi'nde C grubunda yarın akşam saat 19:45'de Alman devi Borussia Dortmund'u konuk edecek olan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın, Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlemiş olduğu basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Borussia Dortmund karşılaşması öncesinde düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

İŞİMİZ KOLAY OLMAYACAK

Futbolun en üst seviyesinde oynayacağız. Beşiktaş olarak bu organizasyonun bir parçası olduğumuz için mutlu ve heyecanlıyız. Hedefimiz gruptan çıkmak. Camia olarak bunu yaşamak istiyoruz. Çok zor bir arenada olduğumuzu özellikle belirtmek isterim. İşimiz kolay olmayacak.

SAHADA KAZANAMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPAN BİR OYUNCU GRUBU OLACAK

Takım olarak iyi oynadığımızı ve uyum içinde olduğumuzu, böyle bir organizasyonda mücadele edebileceğimizi düşünüyorum. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. İnşallah oyunlar ve skorlar istediğimiz doğrultuda olur. Bu grubun en düşük bütçeli takımıyız. Bütçe işi bir yere kadar. Saha içi uyum, istek, oyuncuların hırsı, bunlar çok daha önemli şeyler. Tempoyu, mücadeleyi yakalayabilirsek eğer başarılı olacağımızı düşünüyorum. Oyun planları ve oyuncu seçimleri bazen rakibe göre değişebiliyor. Kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Bizim için de test niteliğinde olacak. Oyunun nasıl cereyan edeceğini kestirmek zor. Güçlü ve tempolu takımlara karşı oynayacağız. İzleyenlerin keyif alacağı bir oyun ortaya koymaya çalışacağız. Sahada; mücadele eden, koşan, kazanmak için elinden gelen her şeyi yapan bir oyuncu grubu olacak.

BAZI OYUNCULARIMIZI DİNLENDİRMEK DURUMUNDAYIZ

Vida ile Alex’in sakatlıkları var. Vida’nın sakatlığı uzun sürebilir ama Alex’in sakatlığı uzun sürmez. Umut da bir haftaya kadar takıma dönecek. Onların dışında herhangi bir sakatımız yok. Nsakala iyi durumda. Fiziksel olarak hiçbir sorunu yok. Antrenmanlarda da gayet iyi. Bütün maçları aynı oyuncularla oynayamayız. Bazı oyuncularımızı dinlendirmek durumundayız.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY'A BAŞARILAR DİLİYORUM

Beşiktaş olarak ülkemizi temsil edeceğiz. Tüm Türkiye’nin maçı izlemesini isterim. Maçın açık kanaldan yayınlanması iyi olur. Alacağımız ülke puanları gelecek adına çok önemli olacak. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın alacağı puanlar da çok önemli. Onlara da başarılar diliyorum.

BİR ŞEYLERİ BAŞARMAK İSTİYORUZ

Bu kulvarda başarılı olmak istiyoruz. Maçların nasıl geçeceğini tahmin etmek zor. Bu turnuvada kendi seviyemizi göreceğiz. Bir şeyleri başarmak istiyoruz. Ülkemize puanlar kazandırmak, taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

LİGDE GÖSTERDİĞİMİZ PERFORMANSIN ÜSTÜNE ÇIKMALIYIZ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçındaki koşu mesafemiz lig için tatmin edici. Yarınki maçta o koşu mesafesi yeterli olmayacak. En az 115 km ve üstünü zorlamak zorundayız. Bu kulvarda başarılı olmamız için ligdeki performansımızın çok üstüne çıkmamız gerekiyor. Oyuncularımız bu durumun farkında.

BU SEZON İYİ BİR KADRO KURDUK

Savunmada Vida’nın yerine oynayabilecek oyuncularımız var. Bu sezon iyi bir kadro kurduk. Her bölgede oynayabilecek ekstra oyuncularımız var. Oyuncularımız hazır. Oynamayacak oyuncularımızın yerlerine oynayacak oyuncularımız da hazır.

HEDEF KOYMAK KOLAY

Gerçekçi hedefler belirlemeli ve iyi planlamalar yapmalıyız. Yüksek hedefler koyduğumuzda hayal kırıklığı yaşıyoruz. Önce maçları oynayalım ve seviyemizi görelim. Hedef koymak kolay, ondan sonra hedef koyarız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal