Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve Marcel Tisserand Sakatlıkları Nedeniyle 3 Hafta Forma Giyemeyecek!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de sakatlık konusunda kötü haberler gelmeye devam ediyor. Yıldız futbolcular Marcel Tisserand ve İrfan Can Kahveci'nin sakatlıkları nedeniyle en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

14.09.2021-16:45 - (Son Güncelleme: 14.09.2021-16:45)

Fenerbahçe'de Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında sakatlanan Marcel Tisserand ve İrfan Can Kahveci'nin sağlık durumları belli oldu.

TİSSERAND VE İRFAN CAN 3 HAFTA FORMA GİYEMEYECEK!

Marcel Tisserand ve İrfan Can Kahveci'nin Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle sahalardan en az 3 hafta uzak kalacağı öğrenildi.

ANTRENMAN PROGRAMI ELEŞTİRİLMEYE BAŞLANDI

Fenerbahçe'de son 1 ay içerisinde sakatlanan futbolcu sayısı 10'a yükselirken, bu sakatlıkların antrenman programından kaynaklandığı yönündeki söylentiler ise iyice artmaya başladı.

SAKATLAR KERVANINA YENİ İSİMLER EKLENDİ

Sarı lacivertlilerde Serdar Dursun, Jose Sosa, Dimitrios Pelkas'ın sakatlıklarına son olarak eklenen isimler Marcel Tisserand ve İrfan Can Kahveci oldu.

FRANKURT VE BAŞAKŞEHİR MAÇINDA OLAMAYACAKLAR!

Fenerbahçe'de UEFA Avrupa Ligi'nde D grubunda bu hafta Perşembe günü Alman ekibi Frankurt ile karşı karşıya gelecek olan sarı lacivertliler hafta sonunda ise Pazar günü Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecekken arka arkaya oynanacak olan bu zorlu mücadelelerde Marcel Tisserand ve İrfan Can Kahveci'den yararlanamayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal