Beşiktaş Yönetiminden Borussia Dortmund Maçı Galibiyeti İçin Futbolculara Çılgın Prim!

Beşiktaş'ın Çarşamba günü saat 19:45'de Şampiyonlar Ligi'nde kendi sahasında oynayacağı Borussia Dortmund karşılaşması öncesinde yönetim futbolculara galibiyet almaları halinde 2.8 Milyon Euro ( 14 Milyon TL ) prim dağıtma kararı aldığı öğrenildi.

14.09.2021-11:12 - (Son Güncelleme: 14.09.2021-11:12)

Bu sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Beşiktaş'ın C grubunda Sporting Lizbon, Borussia Dortmund ve Ajax ile karşı karşıya geleceği karşılaşmalar ülke puanımız için büyük bir önem teşkil etmesi nedeniyle hayati bir önem taşıyor.

BEŞİKTAŞ, BORUSSİA DORTMUND'U KONUK EDECEK

Şampiyonlar Ligi'nde C grubundaki ilk karşılaşmasında kendi sahasında Vodafone Park'ta Alman devi Borussia Dortmund'u konuk edecek olan Beşiktaş'ta heyecanlı bekleyiş sürüyor.

YÖNETİMDEN FUTBOLCULARA MÜJDE!

Çarşamba günü saat 19:45'de oynanacak olan Borussia Dortmund karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren siyah beyazlılara Beşiktaş yönetiminden büyük bir müjde geldi.

DORTMUND GALİBİYETİ İÇİN 14 MİLYON TL PRİM!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetimi takımın Borussia Dortmund karşılaşmasında galibiyet alması halinde futbolculara 14 Milyon TL ( 2.8 Milyon Euro ) galibiyet primi dağıtacağı öğrenildi.

PRİM KARARI BÜYÜK BİR SEVİNÇLE KARŞILANDI

Belirlenen galibiyet primine oldukça sevinen futbolcular için bu kararın motive olmaları açısından olumlu yönde etkilediği ise gelen bilgiler arasında yer alıyor.

BEŞİKTAŞ'IN DORTMUND KARŞILAŞMASI ÖNCESİ EKSİKLERİ

Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Borussia Dortmund karşılaşması öncesinde ise 2 ismin kadroda yer alamayacağı öğrenildi.

Siyah beyazlılarda tecrübeli stoper Domagoj Vida ve Brezilyalı yıldız Alex Teixeira sakatlıkları nedenyile Borussia Dortmund karşılaşmasında forma giyemeyecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal