Barbaroslar Akdenizin Kılıcı Oruç Reis öldü mü? Oruç Reis tarihte nasıl ölmüştü? Engin Altan Düzyatan Barbaroslar Akdenizin Kılıcı dizisinden neden ayrıldı?

Barbaroslar Akdenizin Kılıcı dizisinde rol alan Engin Altan Düzyatan diziden ayrıldı mı? Barbaroslar Akdenizin Kılıcı Oruç reis öldü mü? Sevenlerini üzdü.

11.04.2022-21:15 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-21:15) Barbaroslar Akdenizin Kılıcı Oruç Reis öldü mü? Oruç Reis tarihte nasıl ölmüştü? Engin Altan Düzyatan Barbaroslar Akdenizin Kılıcı dizisinden neden ayrıldı?

TRT 1 ekranlarında her hafta Perşembe akşamı Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 16. Bölümüyle izleyicileri ile buluştu. Son bölümde Pietro tarafından tuzağa çekilen Oruç Reis aldığı ağır yara sonucu yere yığılmıştı. Ve orda 16 bölüm son bulmuştu. Yeni bölüm fragmanına ise Oruç Reis’in tabut görüntüsü ortaya çıktı. Oruç Reis karakterindeki Engin Altan Düzyatan'ın diziden bu kadar kısa sürede ayrılması seyircileri üzdü. Yayınlanacak yeni bölümde Oruç Reis'in ölüp ölmediği netleşecek. Engin Altan Düzyatan'ın bu kadar kısa sürede diziden ayrılma sebebi merak konusu oldu.

Gerçekte Oruç Reis ne zaman ölmüştü?

Gerçekte 48 yaşında olduğu bilinen Oruç Reis düşman kuşatmasında bir çok leventini kaybetmişti. Geride kalan leventlerini kurtarabilme ümidi olmadan geri dönüp onların yanında yerini aldı ve yanında son kalan leventinde ölmesiyle almış olduğu mızrak yarası ile kendisi de ölmüştü. 

Oruç Reis nasıl öldü

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal