Recep İvedik 2 filmi kaç yılında, nerede çekildi? Recep İvedik 2 filmi konusu ve oyuncuları

Şahan Gökbakarın çıkarttığı Recep İvedik tüm serileri,7 den 70'e herkes tarafından çok sevilmektedir.7 Nisan akşamı kanal d ekranlarında Recep İvedik 2 tekrar izleyenler için yayınlanacaktır.Recep İvedik 2 filmi kaç yaşında,nerede çekildi? Recep İvedik 2 filminin konusu ve oyuncuları kimlerdir? soruları izleyiciler tarafından en çok merak edilen sorular arasında yer almaktadır.Haberimizin detaylarını sayfamızdan okuyabilirsiniz.

11.04.2022-18:15 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-17:43) Recep İvedik 2 filmi kaç yılında, nerede çekildi? Recep İvedik 2 filmi konusu ve oyuncuları

Şahan Gökbakarın hem yazıp hemde oynadığı Recep İvedik film serileri hem Türkiyede hemde Avrupa ülkelerinde rekorlar kırdı.Her serisinde ayrı konulara yer verilen ve izleyicilerin karnına gülmekten ağrılar sokan film bu gece kanal d ekranında tekrar yayınlanacak.Recep İvedik 2.serisi yayınlanacak olan filmde,daha önce izlememiş olan vatandaşlarımız şimdiden filmin konusunu merak etmeye başladılar bile.

Recep İvedik 2

Recep İvedik 2 film konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

Her bölümünde farklı konular işleyen Recep İvedik serisinin ,2.bölümde Recep karakterinin yanında bu sefer babaannesinin'de eşlik ettiğini göreceğiz.Ailesinden tek yakın kişi olan babaannesi,Recep'in düzensiz hayatını ölüp göçmeden düzene sokmaya çalışır.Recep'in işsiz,şarhoş ve bomboş hayatını değiştirmek için ilk önce iş aramasını yapmasıyla başlatmaktadır.İş bulup saygın birisi olduktan sonra hayatına bir kız arkadaş bulup daha sonrada evlenmesini istemektedir.Eğer bunları yapmazsa,öldüğünde gözünün açık gideceğini söyleyen babaanne,recep'i can evinden vurur.Tüm hayatını değiştirmeye karar veren Recep'in kuzeni Hakan'ın yanına çalışmaya gitmesiyle nasıl değiştiğini 2.bölümde izleyeceğiz.

Recep İvedik film oyuncu kadrosunda yer alan isimler,Şahan Gökbakar,Gülşen Özbakan,Efe Babacan,Çağrı Büyüksayar,Asiye Dinçsoy,Zeynep Çamcı,Aysan Sümercan,Füsun Öztoprak,Müjde Uzman,Gülşah Şahin,Esin Gündoğdu,Oya Salman,Yıldıray Yıldızoğlu,Meltem İpekçi,Ayfer Çalgıcı,Erkan Baltacı,Begüm Öner,Ayşe Özkök,Elif Burcu Barut,Metoi Louis,Hiroshi Nakama,Fevzi Gökçe,Affan Gürel yer almaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal