Recep İvedik 7 ne zaman vizyona çıkacak? Recep İvedik 7 konusu ve oyuncuları

Ünlü Komedyen Şahan Gökbakar'ın film serisi olan Recep İvedik'e bir yeni film daha ekleniyor. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan film serisinin sonuncusu 2019 yılında beyaz perde de yer almıştı. Film serisine bir yenisini daha eklemeye karar veren Şahan Gökbakar, bu haberi sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu. Bu haberin üzerineyse Recep İvedik hayranları 7. filmin ne zaman geleceğine dair araştırmalar yapmaya başladı.

24.03.2022-21:20 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-21:20) Recep İvedik 7 ne zaman vizyona çıkacak? Recep İvedik 7 konusu ve oyuncuları

Pandemi dolayısıyla bir duraklama yaşayan sinema sektörünün yeniden canlanması üzerine Şahan Gökbakar'da 6 serilik Recep İvedik filmine bir yenisini daha eklemeye karar verdi. Bu haberin üzerineyse Recep İvedik hayranları 7. filmin ne zaman geleceğine dair araştırmalar yapmaya başladı. Peki, Recep İvedik 7 ne zaman vizyona çıkacak? Aynı zamanda Recep İvedik film serisinin 7. filminin konusu ve oyuncuları da merak ediliyor.

Recep İvedik

2008 yılında ilk filminin çıkmasının ardından geniş bir hayran kitlesine sahip olan Recep İvedik, sevilmesinin ardından hız kaybetmeden 2009 yılında ikinci filmini çıkardı. Bir sonraki sene serinin üçüncü filmide geldi ve sonra uzun bir süre ara verdi. Geçen dört senenin ardından Şahan Gökbakar, yeni bir Recep İvedik filmi çekmeye karar verdi ve 2014 yılında dördüncü filmiyle yeniden izleyici karşısına çıktı.

Recep İvedik

2017 yılında beşinci 2019 yılında ise 6. filmiyle sinemaseverlerin karşına çıkan Recep İvedik, bu senede 7. filmiyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu haberin duyulmasının ardından ise Recep İvedik hayranları 7. filmin ne zaman geleceğine dair araştırmalar yapmaya başladı.

Recep İvedik

Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak?

6 serilik filmin ardından 7'ncisinin de çıkacağı duyurulan Recep İvedik'in ne zaman yayınlanacağına dair sorular şimdiden arama motorlarındaki yerini aldı. Karakterin yaratıcısı olan Şahan Gökbakar, 7. filmin çekimlerinin çok yakında başlayacağına dair haberleri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla beraber duyurdu.

Şahan Gökbakar'ın yaptığı paylaşımla filmin hazırlıklarına başlandığını, yaz aylarında ise çekimlerinin olacağını işaret etti. Kesin bir tarih vermeyen Gökbakar'ın film çekimlerini Temmuz-Ağustos aylarında tamamlayacağı ve filmin, Kasım-Aralık ayları gibi vizyona gireceği tahmin ediliyor.

Recep İvedik

Recep İvedik 7 filmin konusu ne olacak?

Bir önceki filminde Konya yerine bir karışıklık yaşanmasıyla Kenya'ya giden ve kendini büyük bir maceranın içerisinde bulan karakterin başına 7. filmde nelerin geleceği merak ediliyor. Gelecek filmin konusu henüz tam olarak bilinmese de son bilgiler dahilinde filmin konusunun koronavirüs hakkında olduğu söyleniyor.

7. filmde karakterin Çin'e gideceği ve burada geçireceği keyifli vakitleri hayal ederken bir anda kendini çıkan Covid-19 salgınıyla birlikte karantinanın ortasında bulacağı ve bu durumda neler yapacağını anlatacağı iddia ediliyor. Ortaya atılan bir diğer iddiaya göre ise 2022 yılına damga vuran filmlerden biri olan Squid Game'i konu alacağı yönünde.

Recep İvedik

Recep İvedik 7 filmi nerede çekilecek?

Filmin nerede çekileceğine dair henüz net bir bilgi yok. Fakat filmin konusu koronavirüs olacağından gerçeklik payı için çekimlerin Çin'de gerçekleşmesi bekleniyor. Maliyetler göz önüne alındığında Şahan Gökbakar bir önceki filmi Afrika'da değil de Bursa’daki bir ormanlık alanda çekmişti. Yeni film ise yine aynı yöntemle Çin'de değil de uzak doğulu oyuncularla İstanbul’da ya da yakın bir ilde de çekilebilir.

Recep İvedik

Recep İvedik 7'nin vizyon tarihi

Recep İvedik 7 filminin ne zaman vizyona gireceği yönünde net bir bilgi bulunmamaktadır. Böyle bir tarihin şimdiden verilmesi oldukça zordur. Fakat, Şahan Gökbakar yaz aylarında filmin çekileceğini, muhtemelen sonbahar aylarında da vizyona gireceğini ima etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal