Recep İvedik 7 çekiliyor mu, çıkacak mı? Recep İvedik 7 hangi tarihte, ne zaman çıkacak?

Türkiye’de en çok izlenen filmlerden olan Recep İvedik serisi 6 filmi ile oldukça büyük başarı elde etti. Birçok kişi serinin devamının olup olmayacağını merak ediyor. Serinin 7. Filminin çıkacağı haberi verilirken filmin hayranları ne zaman çıkacağını araştırmaya başladı. Peki, Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak? Recep İvedik 7 çekiliyor mu? Recep İvedik çıkış tarihi nedir? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı…

21.03.2022-21:42 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-21:42) Recep İvedik 7 çekiliyor mu, çıkacak mı? Recep İvedik 7 hangi tarihte, ne zaman çıkacak?

Şahan Gökbakar tarafından yazılan ve yine filmin başrol oyuncusu olduğu Recep İvedik serisinin 6 filmini geride bırakırken 7. filmin çıkıp çıkmayacağı merak edilmeye başladı. Her filmde farklı bir heyecan yaşatan ve izleyenleri güldürmeyi başaran Recep İvedik’in 7. filminin ne zaman çıkacağı araştırmaları hız kazandı. Peki, Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak? Recep İvedik 7 çekiliyor mu? Recep İvedik çıkış tarihi nedir? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı…

Recep İvedik 7 çekiliyor mu?

2019 yılında Şahan Gökbakar’ın bir röportajında Recep İvedik filmi hakkında açıklamalarda bulundu. Serinin her filminde Recep’i maceradan maceraya koşturarak izleyenlere faklı ve eğlenceli dakikalar yaşatmayı amaçlayan Gökbakar, filmde farklı mesajlarda vermektedir. Ait olmadığı ortamlarda Recep’in maceralarını konu alan filmin yedincisinde neler olacağı merak ediliyor.

Recep İvedik 4 filminden bu yana Recep’i ait olmadığı ortamlarda izleyici karşısına çıkaran Şahan Gökbakar’ın takip ettiği bu strateji sayesinde oldukça ilgi görüyor. Recep İvedik 7. filminde ise Recep’i Uzak Doğu’ya göndermeyi planlıyor.  Filmin meraklıları yeni film için heyecanlı bekleyişini sürdürüyor. Mizah olarak belirli bir kitleye hitap eden filmin 7.sinde yaşanacaklar merak içerisinde bekleniyor.

Recep İvedik 7Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak?

Recep İvedik serisinin 6. filmi 8 Kasım 2019 tarihinde sinemalarda yerini aldı. Filmin hayran kitlesi filmin vizyona girmesiyle birlikte Recep İvedik 7 hakkında araştırma yapmaya başladı. Filmin 7.si çekilmeye devam ederken vizyona giriş tarihi ile ilgili bir açıklama bulunmamaktadır.

 Filmin 2021 yılında sinemada olması bekleniyordu. Büyük bir ses getiren Recep İvedik film tüm dünyayı etkisi altına alan koronovirüs nedeni ile çekimlerine ara verildi. Bu nedenle film beklenen tarihte çıkmadı ve daha ileri bir tarihe ertelendi.  

Recep İvedik 7 ne zaman çıkacağı hala merak edilmeye devam ederken Şahan Gökbakar cephesinden konu hakkında bir açıklama yapılmadı. Filmin hayranlarını üzmemek adına kısa bir süre içerisinde çıkacağı düşünülüyor. Recep İvedik serisinin yedinci filminin 2022 yılının 1. veya 2. çeyreğinde sinemalarda yerini alması beklenmektedir. Şahan Gökbakar’ın son zamanlarda Twitter’ı aktif kullanıp duyar kasmasıyla de filminin çıkışının yaklaştığını anlayabiliriz.

Recep İvedik 7 ile İlgili Açıklama

Şahan Gökbakar Recep İvedik filmi için şu sözleri dile getirdi: “Özellikle dördüncü filmden sonra bakış açım şu şekilde değişti: Recep’i daha çok eğlenmesi için nereye gönderebiliriz, hangi ortama yerleştirebiliriz?” Eğlenceli hale getirebiliriz… Filmlerde şu formülü kullanırız: Recep, ait olmadığı bir dünyaya yerleştirilir. Recep dünya fethetti.”

Recep İvedik 7 GeliyorŞahan Gökbakar, “Bu bizim yaptığımız şey.” Bu yüzden, beni çok çabalamaya zorlayan her filmi düşündüğümde, benim için yeni olan şey şu: Recep’i koyabileceğimiz daha yeni bir yer. Ayrıca gelecek seriler için birkaç fikir keşfettim. Devam edeceğini umuyorum. Birkaç fikrim vardı. Onun seçenekleri arasından Afrika’yı seçiyorum. Şu anki planım Recep Uzak Doğu’ya gitmek.” ifadelerini aktardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal