Recep İvedik 7 filmi nerede çekilecek? Recep İvedik 7 müjdesi geldi

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’dan Recep İvedik 7 müjdesi geldi. Türkiye’nin en sevilen komedi filmi serisinin 7. halkasının nerede çekileceği merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Recep İvedik 7 filmi nerede çekilecek? İşte Recep İvedik 7 hakkında merak edilenler...

22.03.2022-20:18 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-20:18) Recep İvedik 7 filmi nerede çekilecek? Recep İvedik 7 müjdesi geldi

Sayısız komedi yapımıyla Türkiye’de milyonlarca hayrana sahip olan Şahan Gökbakar’ın belki de en büyük çıkışını yaptığı Recep İvedik serisinin 7. filminin ne zaman çıkacağı konusunda tartışmalar sürerken Şahan Gökbakar hayranlarına müjdeli haberi verdi. Ünlü komedyen sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta Recep İvedik 7 senaryosunun yazılma aşamasına geçtiğini gösteren bir gönderi paylaştı. Recep İvedik 7 filminin ne zaman sinemalarda olacağı sorusunun dışında filmin çekim yerleri de insanların gündemlerinde yer alıyor.

Recep İvedik 7 filmi nerede çekilecek?

Sosyal medyada paylaştığı gönderilerle sık sık gündeme gelen Şahan Gökbakar’ın en sevilen komedi filmi serisi Recep İvedik’in 7. filminin hazırlıklarına başlandı. Serinin 7. filminin nerede çekileceği konusunda henüz somut bir bilgiye ulaşılamadı. Fakat Şahan Gökbakar’ın geçtiğimiz aylar içerisinde verdiği bir röportajda Recep İvedik’i Uzak Doğu ülkelerinde maceraya atılırken görmeyi hayal ettiğini ifade etmişti.

Recep İvedik 7 ne zaman

Son olarak 2019 yılında yayınlanan Recep İvedik 6 ile oyunculuk hayatına devam eden Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik 7 hakkında yakın bir zaman içerisinde açıklama yapacağı tahmin ediliyor. Filmin çekim yerleri, oyuncuları ve hikayesi gibi önemli konuların da önümüzdeki süreçte netlik kazanacak gibi görünüyor. Konu hakkında yeni bir gelişme yaşanması durumunda detayları haberimizde bulabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal