Aydın Aydın Kimdir? Aydın Aydın Boyu Kaç, Kilosu Kaç, Aslen Nereli, Sevgilisi Kimdir?

Corona virüs için yaptığı şarkıyla gündeme gelen Aydın Aydın'ın hayatına dair detaylar merak edilip araştırılmaya başlandı. Peki, Aydın Aydın kimdir? Aydın Aydın boyu kaç, kilosu kaç, aslen nereli, sevgilisi kimdir?

06.02.2020-11:47 - (Son Güncelleme: 06.02.2020-11:46) Aydın Aydın Kimdir? Aydın Aydın Boyu Kaç, Kilosu Kaç, Aslen Nereli, Sevgilisi Kimdir?

Uzun yıllardı sahne alan türkücü Aydın Aydın, corona virüs için yaptığı şarkıyla gündeme geldi. Peki, Aydın Aydın kimdir? Aydın Aydın boyu kaç, kilosu kaç, aslen nereli, sevgilisi kimdir?

AYDIN AYDIN KİMDİR?

4 Şubat 1969 yılında Hakkari'de dünyaya gelen Aydın Aydın, sanat hayatına 1994 yılında başladı. Aydın Aydın, İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Halk Oyunları bölümünden mezun oldu.

Uzun seneler Halk Eğitim Merkezleri ve okullarda eğitimler vermiş olan Aydın Aydın, Milliyet Gazetesi tarafından 1987 yılında düzenlenen Halk müziği ve Halk oyunları yarışmasında birinci olmuştur.

Şarkılarına çektiği klipler ile adından söz ettiren Aydın Aydın 17 yılda 8 albüm çıkarmıştır. Su Sesi ve Pıt Pet türküleri ile sosyal sorumluluk projelerine destek oldu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal