Antalyasporlu Nuri Şahin hem futbolcu hem de teknik direktörlük yapmanın çok zor bir görev olduğunu söyledi

Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, katıldığı kongrede teknik direktörlük macerası hakkında konuştu. Aynı takımda hem futbolculuk hem de teknik direktörlük yapmanın zor olduğunu söyledi.

13.05.2022-17:29 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-17:29) Antalyasporlu Nuri Şahin hem futbolcu hem de teknik direktörlük yapmanın çok zor bir görev olduğunu söyledi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’u küme düşme hattında teslim almasının ardından takıma bambaşka bir ruh kazandıran ve arka arkaya aldıkları galibiyetlerle birlikte takımını zirveye taşıyan Nuri Şahin, harika bir başarıya imza atmayı başardı.

Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ve Egzersiz ve Spor Psikolojisi Derneğinin, 6'ncısını düzenlediği kongreye katılan Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Nuri Şahin, yaptığı açıklamalarda ;

'Ciddiyet benim için çok önemli'

Dediğim gibi futbolun sahadaki kısmı bizim için en kolayı. Asıl zor olan onun öncesinde ve sonrasında olanlar, yani 'kamera arkası' diyebilirim. Çok ünlü tanınmış yıldız bir oyuncuyla da uzaktan bağlantı ile görüştük. Gayri ciddi davranışları nedeni ile kendisine teşekkür ettik ve görüşmeyi 2 dakika içerisinde sonlandırdık. Ciddiyete ve disipline çok önem veririm. Bana karşı da takım arkadaşlarına karşı da gayri ciddi davranışlar sergileyecek takımın ruhuna zarar verecek insanlarla çalışmak istemem.


'Antalyaspor'u basamak olarak görmedim'

Hocalık görevi verildiğinde ben asla Antalyaspor'u bir basamak olarak görmedim. Arka planda farklı hesaplar yapmadım. Tüm benliğimle Antalyaspor'u başarıya ulaştırmak istiyorum. Ben de takımımla başarı istiyorum. Bunu da başarabileceğimize gerçekten inanıyorum. Bunun için de hem yöneticilerimizden hem takım arkadaşlarımdan bir şans istedim. Sağ olsunlar şimdi birlik ve beraberlik içerisinde çok güçlü bir bağ kurduk. Kendime ve takımıma çok güveniyorum. Antalya'mızın hayal edemeyeceği büyük başarılara imza atacağına canı gönülden inanıyorum.

'Hem teknik direktör hem de futbolcu olmak'

Aynı takımda hem teknik direktör hem de futbolcu olmak elbette bu zor bir durum. Takım arkadaşlarım açısından da baktığımda kolay bir durum olmamıştır diye düşünüyorum. Ama ben ilk başta hepsini topladım ve bir şans istedim. Onları çok iyi anladığımı ifade ettim. Birlik ve beraberlik içerisinde çok çalışırsak çok büyük başarılara imza atabileceğimizi anlattım. Şimdi her biriyle gayet uyum içerisinde çalışıyoruz. Her konuda kendilerine kapım her zaman açık. Bunu onlar da çok iyi biliyor. Her dert ve sıkıntılarında yanlarında olmaya çalışıyorum.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal