Trabzonspor Altay bilet fiyatları ne kadar? Trabzonspor Altay maç biletleri satışta

Trabzonspor Altay maçı bordo mavililerin sahasının bozuk olması sebebiyle Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak. Başkan Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor Altay maç biletleri satışta olduğunu açıkladı. Peki Trabzonspor Altay bilet fiyatları ne kadar? Yanıtı haberimizde...

13.05.2022-15:59 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-17:10) Trabzonspor Altay bilet fiyatları ne kadar? Trabzonspor Altay maç biletleri satışta

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında şampiyon Trabzonspor küme düşen Altay ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk kupasını bu karşılaşmada kaldıracak olan bordo mavililer Akyazı’nın zeminin bozuk olması sebebiyle TFF’ye maçın İstanbul’da oynananması için başvuruda bulunmuş, TFF de bu başvuruyu kabul etmişti. Fakat Trabzonspor Altay maçı bilet fiyatları taraftar tarafından oldukça yüksek bulundu. Bu nedenle de binlerce taraftar sosyal medyada bir kampanya başlatarak Trabzonspor yönetimine çağrı yaptı. Başkan Ahmet Ağaoğlu ise bu çağrılara karşılık verdi ve karşılaşmanın biletlerinin daha uygun fiyatlarla satılacağını duyurdu.

Trabzonspor Altay bilet fiyatları ne kadar?

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında şampiyon Trabzonspor Altay ile 15 Mayıs 2022 Pazar günü saat 16.00’da Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Bordo mavili taraftarlar ise bu karşılaşmanın bilet fiyatlarını öğrenmek için internet üzerinden araştırma yapmaya başladı.

Trabzonspor Altay bilet fiyatları

Trabzonspro Başkanı Ahmet Ağaoğlu bilet fiyatlarında düzenlemeye gidildiğini açıkladı. Yoğun istek üzerine bilet fiyatlarını güncellediklerini duyuran Ağaoğlu ‘’Değerli Trabzonsporlular; 15 Mayıs 2022 tarihinde İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda takımımızın Altay ile oynayacağı karşılaşmanın bilet fiyatları İstanbul ve çevre illerde oturan taraftarlarımızdan gelen yoğun istek doğrultusunda yeniden düzenlenmiştir. Karşılaşma için biletlerini daha önceden almış olan taraftarlarımızın ücret farkları ise hesaplarına iade edilecektir. Siz değerli taraftarlarımızın bilgisine arz ederim. Saygılarımla." duyurusunu yaptı.

Trabzonspor Altay maçı bilet fiyatlarının güncel hali şu şekilde:

BATI VIP: 750 TL

BATI ALT: 400 TL

BATI ORTA/ÜST: 350 TL

DOĞU ALT/ÜST: 200 TL

GÜNEY: 100 TL

KUZEY: 100 TL

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal