Ankara'da yarın okullar tatil mi? 14 Haziran Ankara'da okullar kapalı mı? Ankara'da üniversiteler tatil mi?

Başkent kendini sulara teslim etti. Günlerdir ara vermeden devam eden sağanak yağış ve gök gürültüleri üzerine sel uyarıları verilmeye başlandı. Yağışların etkili olması Ankara'da hayat şartlarını zorlaştırırken okulların tatil olup olmadığı da merak konusu oldu. 14 Haziran 2022 Ankara'da okullar tatil mi? Ankara'da üniversiteler tatil mi? İşte detaylar...

13.06.2022-12:58 - (Son Güncelleme: 13.06.2022-12:58) Ankara'da yarın okullar tatil mi? 14 Haziran Ankara'da okullar kapalı mı? Ankara'da üniversiteler tatil mi?

Ankara'da devam eden şiddetli yağmur yağışları nedeniyle Valilik'ten uyarılar gelmeye başladı. Sağanak yağmurlar nedeniyle başkentte cadde ve sokaklar göle göndü, sel sularına kapılan bir kişi hayatını kaybetti. Ankara'da şiddetli yağmurların devam edeceği için 13 Haziran'da okullar tatil edilmesi üzerine gözler yarına çevrildi. 14 Haziran okullar tatil mi? Ankara'da 14 Haziran üniversiteler tatil mi?

Ankara'da 14 Haziran okullar tatil mi?

Ankara 14 Haziran Salı gününe dair hava durumunda şiddetli sağanak yağış görülürken en düşük sıcaklık 14, en yüksek sıcaklık ise 25 derece olacağı görüldü. Bunun üzerine Ankara'da yarın okulların tatil olup olmayacağına dair açıklamalar beklenirken konu hakkında netlik ilerleyen saatlerde belli olacaktır.

Ankara'da 14 Haziran okullar tatil mi?

Ankara'da okul tatili uzatıldı mı?

Ankara'da son dakika haberi olarak yayınlanan okul tatil haberleri için vatandaşlar endişelenmeye başladı. Bunun üzerine Ankara'da tatil yapılan okulların kaç gün böyle devam edeceği merak konusu oldu. Gözler Ankara Valiliği'nden gelecek habere çevrildi.

Üniversiteler yarın tatil mi ?

Ankara Valisi okulların tatil olup olmayacağına dair yaptığı açıklamada kademeli olarak ilk ve orta dereceli okullar için tatil verileceğini belirtti.

Ankara'da 14 Haziran 2022 hava nasıl olacak?

Ankara'da günlerdir devam eden sağanak yağış üzerine vatandaşlar yarın ki hava durumunu merak ettiği. Kent genelinde yağış ve kuvvetli rüzgarlar etkisini sürdürürken sağanak yağış da beklenmektedir.

14 Haziran Ankara hava durumu

Ankara'da yağmur devam edecek mi?

Son günlerde devam eden sağanak yağış sonrası Ankaralılar bugün yağmur var mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Açıklama Ankara Valiliği tarafından geldi. Yarın için kuvvetli yağış beklendiği ve ani sel ve su baskınlarının da etkili olacağına dair uyarılar geldi. 13 Haziran Pazartesi günü Ankara'da yerel olarak kuvvetli gök gürültüsü ve sağanak yağış etkisini gösterecektir. Yaşanabilecek afetlere karşılık uyarılar verilirken tedbirlerde alınması tavsiye edildi.

41 ilde sarı kod uyarısı

Adana, Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Burdur, Çankırı, Çorum, Denizli, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Isparta, Mersin, İzmir, Kayseri, Kırşehir, Konya, Kütahya, Manisa, Kahramanmaraş, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Samsun, Sivas, Tokat, Trabzon, Uşak, Van, Yozgat, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Şırnak ve Osmaniye.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal