Alman Teknik Adam Christoph Daum'dan Şaşırtıcı Beşiktaş Yorumu!

UEFA Şampiyonlar Ligi C grubunda Beşiktaş'ın sahasında Alman devi Borussia Dortmund'u konuk ettiği karşılaşma Almanların 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. Karşılaşmanın ardından tecrübeli teknik adam Christoph Daum'dan Beşiktaş'a övgü dolu sözler.

16.09.2021-15:06 - (Son Güncelleme: 16.09.2021-15:21)

Spor Toto Süper Lig'de özellikle bu sezon öncesinde adı çok sık Fenerbahçe teknik direktörlüğü ile anılan Alman teknik adam Christoph Daum'un çok istediğini belli etmesine rağmen anlaşma bir türlü gerçekleşmemişti. Sarı lacivertliler Alman teknik adam Christoph Daum ile anlaşmamış ve Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile anlaşma sağlamıştı.

ALMAN TEKNİK ADAM DAUM'DAN BEŞİKTAŞ YORUMU

Türk futbolcunu ve ülkemizi yakından tanıyan isimlerden biri olan tecrübeli teknik adam Christoph Daum, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil eden Beşiktaş ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu.

BEŞİKTAŞ SAHASINDA BORUSSİA DORTMUND'A 2-1 MAĞLUP OLDU

UEFA Şampiyonlar Ligi C grubu karşılaşmasında evinde Vodafone Park'ta Alman devi Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelen Beşiktaş, oldukça iyi bir şekilde götürdüğü karşılaşmada istediği sonucu sahadan alamamış ve 2-1'lik mağlubiyetle sahadan ayrılmıştı.

Beşiktaş, Borussia Dortmund ile oynadığı karşılaşmada mağlup olmasına rağmen sahada ortaya koyduğu mücadele ve oyunla büyük bir beğeni toplamıştı.

CHRİSTOPH DAUM BEŞİKTAŞ-DORMUND KARŞILAŞMASI İLE İLGİLİ

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Beşiktaş-Borussia Dortmund karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Alman teknik adam Christoph Daum, yapmış olduğu açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekti.

Alman teknik adam Christoph Daum, Beşiktaş-Dortmund karşılaşması ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;' Çok iyi bir maç oynandı, çok iyi paslar atıldı ama devamını getiremediler. Şansı yakalayan Dortmund değerlendirdi. Böyle şans gelince kullanılması şart. Çok organize edilmiş dengeli bir takım Beşiktaş. 19. dakikada gördük bunu, bu grupta ikinciliğe doğru, Süper Lig'de şampiyonluğa gidebileceğini düşünüyorum.Paslar konusunda da üstünlükleri var ama Beşiktaş birkaç hafta sonra daha iyi olacaktır. Beşiktaş'ın potansiyelinin çok yüksek olduğunu ve ileriki maçlarda daha iyi olacaklar. Dortmund'dan da çok fırsat buldular ama değerlendiremediler. Golü yakalama konusunda sorun yaşadılar. Beşiktaş'ın transferleri iyi, takımın kalitesi arttı. Biraz zaman lazım, en iyi performansa ulaşmaları için beklemeleri lazım. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal