Beşiktaş'ta Sergen Yalçın Borussia Dortmund'a Karşı Oynanan Oyundan Memnun!

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi C grubunun açılış karşılaşmasında kendi sahasında Alman devi Borussia Dortmund'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Sergen Yalçın, düzenlediği basın toplantısında umut dolu açıklamalarda bulundu.

16.09.2021-12:29 - (Son Güncelleme: 16.09.2021-12:29)

Şampiyonlar Ligi'nde C grubunun açılış karşılaşmasında kendi sahasında Vodafone Park'ta Alman devi Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelen Beşiktaş, müsabakadan 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı.

DORTMUND KARŞILAŞMAYA HIZLI BAŞLADI

İstanbul'da nefesleri kesen karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Alman ekibi Borussia Dortmund olurken konuk ekip devre arasında soyunma odasına 2-0'lık üstünlükle girmeyi başarmıştı. Karşılaşmada çok pozisyona giren Beşiktaş, bu pozisyonlarda sonuca gidemeyince skorda dengeyi bir türlü sağlayamadı.

KARTAL ARADIĞI GOLÜ GEÇ BULDU

Beşiktaş'ın aradığı gol karşılaşmanın uzatma dakikalarında Miralem Pjanic'in kullandığı serbest vuruşta Javier Montero'nun kafa vuruşuyla gelirken siyah beyazlılar farkı 1'e indirmiş ancak kalan kısa sürede skoru değiştirememiş ve sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılmıştı.

SERGEN YALÇIN BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde C grubunda oynanan Borussia Dortmund karşılaşmasının ardından bir basın toplantısı düzenleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, bu basın toplantısında bu seviyede oynanan oyundan oldukça memnun olduğunu ifade etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Borussia Dortmund karşılaşmasının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında ;

OYUNDAKİ İSTEK VE MÜCADELEMİZİ BEĞENDİM

Seviye ve tempo olarak çok yüksek bir maçtı. Bu tür maçları oynamak kolay değil. Maçın tamamında rakibe karşı koyabildiğimizi ve oyun olarak cevap verebildiğimizi düşünüyorum. İlk golü biz atsaydık başka oyun olacaktı. Onlar atınca, onların istediği oyun oldu. İlk yarıyı 1-0 geride tamamlasak başka oyun olabilirdi. Golü erken bulsaydık başka oyun ortaya çıkabilirdi. Şanssızlığımız da olduğunu düşünüyorum. Oyuncuların isteğini ve mücadelesini beğendim. Diğer takımlarla başa baş mücadele edeceğimizi hissettik. Kötü bir başlangıç yaptık ama 5 maç var, her şey olabilir.

BU KARŞILAŞMADA EKSİLERİMİZDEN ÇOK ARTILARIMIZ VAR

1 metre, yarım metre önümüze düşmeyen toplar var. Onlara karşı bu kadar mücadele etmek, kırılma anlarının olması bizi çok ümitlendirdi. Skor anlamında olmasa da bizi tatmin edebilecek bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Maçı kaybettik ama başka şeyler de kazandık. Mücadele ve koşu seviyeleri yeterli ancak küçük ayrıntılar çok ciddi sonuçlar doğurabiliyor. Taçtan yediğimiz gol takımın psikolojik olarak düşmesinin sebebi. Bu seviyede olmaması gereken bir şey. Ancak artıların daha fazla olduğunu düşünüyoruz

A MİLLİ TAKIM İÇİN STEFAN KUNTZ İDDİALARI İLE İLGİLİ OLARAK

Hayırlı olsun. Benim yorumlayacağım bir konu değil. Bizden bir yardım istenirse elimizden geleni yaparız." diyerek sözlerini tamamladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal