Sanatçı Berkay İle Arda Turan Arasındaki Davada Burak Yılmaz'dan Dolayı Karar Verilemiyor!

Galatasaray kaptanı Arda Turan'ın gündeme bomba gibi düşen Berkay Şahin ile yaşadığı olayda mahkeme bir türlü kararı veremiyor. Davanın tanıklarından Burak Yılmaz'ın 5 aydır mahkemeye giderek ifade vermemesi nedeniyle süreç uzuyor.

15.09.2021-17:47 - (Son Güncelleme: 15.09.2021-17:47)

Arda Turan ile Berkay Şahin arasında yaşanan olay uzunca bir süre ülke gündeminin dilinden bir türlü düşmemişti. Yaşanan olay ile ilgili Sanatçı Berkay Şahin'in şikayetçi olduğu Arda Turan ile ilgili mahkeme kararını bir türlü veremiyor.

ARDA TURAN VE BERKAY ŞAHİN DAVASINDA KARAR VERİLDİ!

İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi'nde bugün gerçekleştirilen duruşmaya Arda Turan, Berkay Şahin ve eşi Özlem Ada Şahin katılım sağlamadı. Davaya bu isimler katılım sağlamazken tarafların avukatları ise duruşma yer aldı.

DAVANIN SONUÇLANMAMASININ NEDENİ BURAK YILMAZ ÇIKTI

Son olarak bugün gerçekleştirilen duruşmada Arda Turan'ın davadaki tanığı Burak Yılmaz'a gönderilen tebligatın geri döndüğü tutanaklara işlendi. Yaklaşık 5 aydır Arda Turan'ın Berkay Şahin ile yaşadığı olayla ilgili olarak mahkemeye gitmeyen ve davanın sürecini uzatan kişinin Arda Turan'ın tanığı Burak Yılmaz olduğu öğrenildi.

BURAK YILMAZ'IN İFADE VERMESİ BEKLENİYOR

Fransa'da Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen Milli futbolcumuz Burak Yılmaz'ın önümüzdeki günler içerisinde oynanacak olan herhangi bir Milli maçta İstanbul'a gelerek Arda Turan ve Berkay Şahin arasındaki dava ile ilgili ifade vereceği ise gelen bilgiler arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal