Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro'dan Altay Derbisi Açıklaması!

Göztepe'de Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Altay ile oynanacak olan İzmir derbisi öncesinde heyecan devam ediyor. Takımın yeni teknik direktörü Nestor El Maestro, Altay derbisi öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

15.09.2021-16:54 - (Son Güncelleme: 17.09.2021-17:53) Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro'dan Altay Derbisi Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig'de 5.hafta oynanacak olan İzmir derbisi öncesinde Göztepe'nin yeni teknik direktörü Nestor El Maestro, Altay maçı hazırlıklarını sürdürdükleri antrenman sonrasında basın mensupları ile bir araya gelerek derbi öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İzmir'de derbi heyecanı için geri sayıma geçildi. Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Göztepe, Altay deplasmanına konuk oluyor. Cuma günü saat 20:00'da oynanacak olan derbi mücadelesi için heyecan sürüyor.

GÖZTEPE, MEDİPOL BAŞAKŞEHİR'İ DEVİRMEYİ BAŞARMIŞTI

Göztepe'de Teknik Direktör Ünal Karaman'ın yerine geçtiğimiz hafta göreve gelen sırp teknik adam Nestor El Maestro, ligdeki ilk karşılaşmasında Medipol Başakşehir'e karşı sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmıştı.

NESTOR EL MAESTRO'DAN ALTAY DERBİSİ AÇIKLAMASI

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro için büyük bir öneme sahip olan derbi mücadelesi öncesinde tecrübeli teknik adam Altay derbisi öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, Altay derbisi öncesinde yapmış olduğu açıklamalarda ;

BU MAÇA ÖNEM VERİYORUZ

Oyuncularımızla bu maçta alınacak 3 puanın normal bir galibiyetten daha sevindirici olacağını, olası bir durumda da normal bir mağlubiyetten daha üzücü olacağını paylaştık. Hepimiz bu görüşte mutabıkız. Ona göre de bu maça değer veriyoruz.

İYİ SONUÇLAR ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Şu ana kadar yaşananlardan dolayı çok mutluyum. İyi çalışıyoruz, iyi işler yapıyoruz, maalesef futbolda bazen iyi çalışmak iyi sonuçlar getirmeyebiliyor ama biz iyi bir sonuç aldık, bundan dolayı çok mutluyuz. Aynı şekilde çalışmaya ve antrenmanlarımıza devam edeceğiz. Bunun sonucunda da umuyorum iyi sonuçlar gelmeye devam edecek.

ALTAY DERBİSİ ÖNCESİNDE 2 EKSİĞİMİZ VAR

Oyuncularımızla bu maçta alınacak 3 puanın normal bir galibiyetten daha sevindirici olacağını, olası bir durumda da normal bir mağlubiyetten daha üzücü olacağını paylaştık. Hepimiz bu görüşte mutabıkız. Ona göre de bu maça değer veriyoruz. Müsabaka öncesi 2 önemli eksiğimiz var. Özellikle Murat hem genel anlamda hem de takımımız içerisindeki pozisyonuna baktığımızda bizim için önemli bir eksik. Ama yedeklerimiz de en iyi şekilde hazır. Çok iyi bir takıma sahibiz. Yedeklerimizin, 11'de fırsat bulup eksik oyuncularımızın yokluğunu bize hissettirmeyecek derecede hazır olup sahada olacaklarına inanıyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal