Galatasaray, Metin Okay'ı Mezarı Başında Andı

Türk futbolu ve Galatasaray'ın unutulmaz oyuncularından "Taçsız Kral" lakaplı Metin Oktay, vefatının 30. yıl dönümünde kabri başında anıldı.

13.09.2021-16:39 - (Son Güncelleme: 13.09.2021-17:18)

Ülke futbolumuzun ve Galatasaray camiasının efsane isimlerinden biri olan Metin Oktay, ölüm yıl dönümünde, Galatasaray yönetimi tarafından mezarı başında anıldı. 

EFSANE FUTBOLCU METİN OKTAY ÖLÜM YIL DÖNÜNDE MEZARI BAŞINDA ANILDI

Galatasaray’ın efsane futbolcularından biri olan, Türk futboluna da büyük katkıları olan Metin Oktay’ın, kabri başında anma töreni gerçekleştirildi. Yapılan anma törenine törenine Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, ikinci başkan Ali Polat Bengiserp, genel sekreter Köksal Ünlü, divan kurulu başkanı Aykutalp Derkan, altyapı sporcuları ve efsane futbolcu Metin Oktay’ın yakınları da katıldı. 

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak, Metin Oktay’ı anma töreninde, kendisinin yokluğunun doldurulamadığını ifade ederek, ‘Duruşuyla, karakteriyle hepimize örnek olmuş Metin Oktay'ı rahmetle anıyorum. Camiamızın tüm bileşenleri burada. Hep beraber anmaya geldik. Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin. Galatasaray, kendisinin yokluğunu doldurmakta zorlanıyor. Umarım her sene daha da kalabalıklaşarak burada vefa göstermek adına anma törenleri düzenleriz’ dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal