Ali Koç Yeni Ekibi Topluyor!

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, kulübün 2 sezon üst üste aldığı kötü sonuçlar sebebiyle yeni bir karar verdi. Ali Koç, gelecek sezon için bir danışma kurulu (bilim kurulu) toplayacak.

22.04.2020-11:32 - (Son Güncelleme: 22.04.2020-11:28) Ali Koç Yeni Ekibi Topluyor!

Fenerbahçe'de iki sezondur alınan kötü sonuçların sonrasında teknik patron Ersun Yanal ve sportif direktör Damien Comolli ile çalışmaları sonlandıran Başkan Ali Koç, radikal kararlar vermeye devam ediyor.

Başkan olduğu ilk zamandan beri sarı- lacivertli taraftarların kendisinden beklentisi yüksek olan Başkan Ali Koç, tribünleri daha fazla güvenini kaybetmemek için yeni bir çalışmaya imza attı.

DANIŞMA KURULU OLUŞUTURULACAK

İlk önceliği futbol olmakla birlikte; Ali Koç, diğer branşlarda danışma kurulu (bilim kurulu) oluşturacak. Bu hareket de Koç'un yaptığı transferler ve attığı adımlarda danıştığı insanları değiştirmesi anlamına geliyor.

EMRE BELÖZOĞLU DA YER ALACAK

Oluşturulacak kurulda görev yapacağı bilinen ilk isim ise; sezon bitiminde futbolculuk kariyerine son verecek ve Fenerbahçe'de sportif direktör olarak çalışmasına kesin gözüyle bakılan kaptan Emre Belözoğlu oldu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal