Ali Koç: Sizler Böyle Oynamaya Devam Ederseniz, Şampiyon Olacaksınız

Süper Lig’in 20. Haftasında deplasmanda Trabzonspor’a 2-1 mağlup olan Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç’tan oyuncularla bir konuşma yaptı

03.02.2020-11:12 - (Son Güncelleme: 03.02.2020-11:08) Ali Koç: Sizler Böyle Oynamaya Devam Ederseniz, Şampiyon Olacaksınız

Süper Lig’in 20. Haftasında deplasmanda Trabzonspor’a 2-1 mağlup olan Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç’tan oyuncularla bir konuşma yaptı.

Trabzonspor mağlubiyeti sonrası soyunma odasına giden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, futbolculara kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Zirve yarışında Trabzonspor'a 2-1 yenilerek 4 maçlık galibiyet serisi sona eren Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, olaya el attı. Trabzon'da büyük tepkilerle karşılaşan Ali Koç, karşılaşmanın sonrasında soyunma odasına indi ve Teknik Direktör Ersun Yanal ile oyuncularını tebrik etti.

Sözcü Gazetesi'nden İrfan Yirmibeş'in haberine göre; Ali Koç, oyuncularına "Sizler böyle oynamaya devam ederseniz, şampiyon olacaksınız. Bizim inancımız tam, yeter ki sizler bu şekilde mücadele vermeye devam edin" şeklinde konuştuğu belirtildi.
Fenerbahçe’nin kaptanları Emre ve Ozan da mağlubiyetten dolayı özür dileyip "Biz şampiyon olacağız" sözünü verdiler. Emre Belözoğlu, "Terimizin son damlasına kadar savaşacağız. Hiç merak etmeyin, zafere biz ulaşacağız" açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal