Hakem Çok Ağır kararlar Verdi!

Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Erzurumspor beraberliğinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

03.02.2020-11:08 - (Son Güncelleme: 03.02.2020-11:06) Hakem Çok Ağır kararlar Verdi!

Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Erzurumspor beraberliğinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Geçen haftaki Adana Demirspor maçının son yarım saatindeki geri dönüş, geriden gelip 2-2’yi yakalamak ve orada takımın enerjisinin yükselmesi, bu haftaya çok ciddi anlamda sirayet etti. Takımın enerjisi ve sahadaki mücadelesi çok iyiydi. Karşımızdaki takım bu ligin çok üstünde bir kadroya sahip, çok yetenekli ve üst seviye oyunculardan kurulu. Önemli bir takım. Kupada Beşiktaş’ı elemiş böyle bir takıma karşı maçı kazanabilirdik.
Verilen penaltı tartışılır. Bence çok ağır bir karar. Böyle bir penaltıyı hakemler kovalasalar en az her maçta 3 tane penaltı çıkar. Bence çok ağır bir karar.

Ama yapacak bir şey yok. Bugünkü oyuncuların sahadaki mücadelesinden çok çok memnunum.
Daha 1 gün önce gelen oyuncumuzu mecburiyetten oynatmak zorunda kalıyoruz. Diğer oyuncularımız her geçen gün takıma adapte oluyorlar. Daha iyi uyum sağlamaya başlıyorlar. Sakat oyuncularımızın da takıma katılması bizim kadro kalitemizi ve derinliğimizi daha yukarılara çıkarıyor. Bu oyunun devamını mutlak surette önümüzdeki maçlarda getirmemiz lazım.

Onlardan daha iyi oynadık belli bölümlerde. Neticede 1 puanla sahadan ayrıldık. Bizim tam hazır olmadığımız bir dönemde alınan 1 puan çok önemli. Erzurumspor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal