Aile 4. bölüm fragmanı: Aile dizisi yeni bölümde neler olacak? Aile dizi konusu ve oyuncuları

Show TV ekranlarında dikkat çeken bir başlangıç yapan Aile dizisinin 4. bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın yer aldığı Aile dizisinin konusu ve oyuncuları da internetten araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki Aile dizisi yeni bölümde neler olacak? İşte merak edilenler...

21.03.2023-18:16 - (Son Güncelleme: 21.03.2023-18:16) Aile 4. bölüm fragmanı: Aile dizisi yeni bölümde neler olacak? Aile dizi konusu ve oyuncuları

Ay Yapım’ın imzasıyla yaklaşık 1 ay önce Show TV’de yayın macerasına başlayan Aile dizisi, konusu ve oyuncu kadrosuyla şimdiden sezonun dikkat çeken yapımları arasına girmeyi başardı. Başrollerinde ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın yer aldığı Aile dizisinin 4. bölüm fragmanı arama motorlarını en çok meşgul eden konular arasında yer alıyor. Öte yandan dizinin konusu ve oyuncuları da merak ediliyor. 

Aile dizisi yeni bölümde neler olacak?

Aile dizisinin yeni bölümünde Hülya, Devin’in evlilik sözleşmesi imzalamasını isterken Aslan’ın, “Birisi gelip o tapındığın gücü elinden alacak diye ödün kopuyor!” sözleri dikkat çekti. Tanıtımda Cihan’ın, Devin’in kliniğine ‘Sadık’ ismiyle gittiğini gördüğümüz anlar yeni bölümde ikilinin karşı karşıya geleceği sahnelere dair merakı yükseltti. 

Aile Dizisi

Aile dizi konusu nedir?

Soykanlara ‘aile’ olduklarını hatırlatan tek yerdir sofra. O gün yine tüm ailenin toplanacağı bir sofra kurulurken, Aslan, amcasıyla ilgili ‘karanlık’ işlerinden birini daha çözmek için İzmir uçağındadır. Psikolog Devin ve Aslan’ın yolları işte bu yolculukta kesişir. Devin de kız kardeşinin başını soktuğu yeni bir belayı halletmek üzere İzmir’e gitmektedir. Farklı dünyaların insanları oldukları çok açıktır. Ancak ortak ‘yara’larını keşfetmeleri uzun sürmez; Aileleri. Aslan daha ilk geceden, Soykan Anayasasının çok önemli bir kuralını Devin için çiğner. Bu durum Aslan’a saplantılı bir bağlılık hisseden annesi Hülya’nın yaklaşan büyük tehlikeyi fark etmesi için yeterlidir; Devin. Daha önce de pek çok kere oğlunun aileden uzaklaşmasını önlemek için her şeyi yapabileceğini gösteren Hülya’nın işi, bu sefer eskisi kadar kolay olmayacaktır. Ancak işi kolay olmayan sadece Hülya değildir. İzmir uçağındaki karşılaşma, aileden yaralı kahramanlarımızın kendi ailelerini kurmak için çıkacakları zorlu yolun sadece başlangıcı olacaktır.

Aile dizi oyuncuları kimler?

Özgün senaryosunda Hakan Bonomo’nun imzasının yer aldığı, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, Ay Yapım imzalı ‘Aile’ dizisi başrollerinde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’yı tutkulu bir aşk hikayesinde bir araya getirmeye hazırlanıyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı aşk ve aile kavramının en tartışmalı yönlerini ele alacak dizide Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

Aile dizisi yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal