Adana Demirsporlu Mario Balotelli'den İtalya Milli Takımı Açıklaması!

Adana Demirspor'un dünyaca ünlü golcüsü Mario Balotelli, İtalya Milli Takımı ve Adana ekibindeki geleceği ile ilgili olarak çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

18.11.2021-16:38 - (Son Güncelleme: 03.01.2022-17:54) Adana Demirsporlu Mario Balotelli'den İtalya Milli Takımı Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig'e sezon başında yükselen Adana Demirspor'un tüm dünyada büyük bir ses getiren transferi Mario Balotelli, İtalya Milli Takımı, Teknik Direktör Roberto Mancini, Adana Demirspor formasıyla performansı ve takımdaki geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

MARİO BALOTELLİ'NİN ADANA KARİYERİ

Adana Demirspor'da bu sezon13 karşılaşmada süre alan Mario Balotelli, bu karşılaşmalarda şimdiye kadar 5 gol ve 2 asistlik bir katkı sağlamıştı.

MARİO BALOTELLİ'DEN MİLLİ TAKIM AÇIKLAMASI

Süper Lig ekibi Adana Demirspor'un dünyaca ünlü golcüsü Mario Balotelli yaptığı ses getiren açıklamalarda ;

TÜRKİYE'DEN İTALYA'YA GİDEBİLİRİM

İtalya Milli Takımı'na dönmek için kendimi hazır istiyorum. 2.5 yıl sonra çok iyi durumdayım. Milli takıma yeniden seçilmem rüya gibi olur. Bunun için Türkiye'den İtalya'ya yürüyebilirim.

Balotelli

MANCİNİ İLE KONUŞTUM...

İtalya A Milli Takım Teknik Direktörü Mancini ile aram iyi. Bana yeniden kadroya girebilmem için ne yapmam gerektiğini anlattı, ben de yapacağım. Kadroya alınırsam her bölgede oynarım, sağ bek bile oynarım.

COK CAHİL İNSAN VAR!

İtalya'da çok fazla cahil insan var, buna kızıyorum. İtalya EURO 2020'de şampiyon oldu, üst üste rekorlar kırdı. Ancak şimdi bir maç kaybetti diye eleştiriliyor, çamur atılıyor.

MART AYINA KADAR ZAMANIM VAR

Mancini benim potansiyelimi bildiği için henüz beni milli takıma davet etmedi. Milli takım seviyesinde değilim zaten şu an ancak mart ayına kadar zamanım var, çalışacağım.

İTALYA'DAN TEKLİFLER ALMIŞTIM...

Türkiye'ye transfer olmadan önce İtalya'dan teklifler aldım ama kabul etmedim. Adana Demirspor kötü takım değil, şimdilik iyi gidiyoruz. Nereye kadar gideriz bilmiyorum, bakacağız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal