Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Sivasspor Maçı Hakkında Konuştu!

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Sivasspor karşılaşmasında yaşanan olaylar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

27.10.2021-10:18 - (Son Güncelleme: 27.10.2021-17:08)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un geçtiğimiz hafta konuk olduğu Demir Grup Sivasspor deplasmanı 1-1'lik skorla sonuçlanmış ancak karşılaşmaya oynanan oyundan ziyade yaşanan olaylar damga vurmuştu.

SİVASSPOR MAÇINDA YAŞANANLAR HAFTAYA DAMGA VURDU

Demir Grup Sivasspor-Adana Demirspor karşılaşmasında yaşanan tartışmalı hakem kararları, Sivasspor saha görevlileri ve Adanalı futbolcular arasında yaşanan kavgalar ve maç sonunda Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella'ya basın mensuplarının gösterdiği tepki büyük bir gündem yaratmıştı.

VİNCENZO MONTELLA'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Türkiye Kupası'nda Niğde Belediye ve Spor Toto Süper Lig'de ise Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek olan Adana Demirspor'da antrenmanlar tüm hızıyla devam ederken gerçekleştirilen son antrenmanın ardından Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

DEMİR GRUP SİVASSPOR MAÇI İLE İLGİLİ...

Defansif anlamda ve genel olarak iyi bir maç çıkarttığımızı düşünüyorum. Onlara çok fazla pozisyon da tanımadık açıkçası. Kalitemize bakınca da ofansif olarak biraz daha fazla şeyler yapabilirdik. Her halükarda bizim takımı tebrik etmemiz gerekiyor. Sonuna kadar inandılar ve sonucu kovaladılar. Tabii ki de gergin bir maç oldu ve o gerginliği beğendiğimi söyleyemem.

GAZETECİLER İLE YAŞADIĞI DİYALOG HAKKINDA

Maç sonunda da gazeteciler bir tane soru soracaklardı, akıllı bir soru soracaklardı ama yapmadılar, gittiler.

ADANA DEMİRSPOR'UN TÜRKİYE KUPASI MACERASI

Türkiye Kupası'nı biz de istiyoruz, kulübümüz de, futbolcularımız da istiyor. Adım adım ilerlemek lazım kupada. Hep lig maçlarının arasında oluyor ama bu bir fırsat. Oynatamadığımız oyuncuları da değerlendirmemiz için fırsat oluyor. Hedefimiz adım adım ilerlemek

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal