Panathinaikos OPAP- Anadolu Efes Maçı Ne Zaman?

THY Euroleague Panathinaikos OPAP - Anadolu Efes maçından önce basketbolseverler, ''Panathinaikos OPAP-Aanadolu Efes maçı saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak?'' araştırmaları yapıyorlar.

26.10.2021-17:56 - (Son Güncelleme: 27.10.2021-14:30) Panathinaikos OPAP- Anadolu Efes Maçı Ne Zaman?

Türk Hava Yolları (THY) Euroleague Ligi'nde 6. hafta müsabakaları için geri sayım sürmeye başladı. THY Euroleague karşılaşmasında Anadolu Efes, Yunanistan temsilcisi Panathinaikos OPAP ile karşı kozlarını paylaşacak. Atina'da oynanacak olan zorlu mücadele öncesi temsilcimiz Anadolu Efes, maça çok yoğun bir şekilde hazırlanıyor. Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Anadolu Efes, 2021-2022 sezonuna ise çok kötü bir başlangıç yaptı ve ilk 4 maçını mağlubiyetle tamamladı. İlk galibiyetini ligin 5. haftasında UNICS Kazan'ı 71-68 yenerek elde eden lacivert-beyazlı temsilcimiz Anadolu Efes, ligde 15. sırada yer alıyor. Geride kalan 5 haftada ise 4 yenilgi 1 galibiyet elde eden Panathinaikos OPAP ise 16. sırada yer almakta. Zorlu karşılaşma temsilcimiz Anadolu Efes için çok büyük önem taşıyor. Ergin Ataman'ın öğrencilerine zorlu karşılaşmadan önce yoğun bir şekilde motivasyon verdiği aktarılıyor. Zorlu müsabaka basketbolseverleri çok heyecanlandırıyor. Bizde müsabakadan önce maç ile ilgili önemli bilgileri sizin için derledik.

PANATHİNİAİKOS OPAP-ANADOLU EFES MAÇI NE ZAMAN?

Temsilcimiz Anadolu Efes, Panathinaikos ile 27 Ekim Çarşamba günü karşılaşacak.

PANATHİNİAİKOS OPAP-ANADOLU EFES MAÇI SAAT KAÇTA?

Temsilcimiz Anadolu Efes rakibi ile TSİ ile 21.00'de karşılaşacak.

PANATHİNİAİKOS OPAP-ANADOLU EFES MAÇI HANGİ KANALDA?

Anadolu Efes rakibiyle oynadığı mücadele beİN Sports ve beİN Connect kanallarından naklen olarak yayınlanacak. Basketbolseverler bu müsabakayı her iki platformdan da şifreli olarak izleyebilecek.

PANATHİNİAİKOS OPAP-ANADOLU EFES MAÇININ MUHTEMEL HAKEMİ KİM?

Temsilcimiz Anadolu Efes'in maçını Borys Ryzhyk'ın yönetmesi bekleniyor.

PANATHİNİAİKOS OPAP-ANADOLU EFES KARŞILAŞMASI ÖNCESİ İKİ TAKIM ARASINDAKİ KARŞILAŞMALAR

Anadolu Efes ile Panathinaikos Opap, Avrupa kupalarında bugüne kadar 32 kez karşılaşırken, temsilcimiz 12 galibiyet ve 20 mağlubiyet aldı. İki ekip arasında FIBA organizasyonlarında oynanan altı maçta temsilcimiz iki galibiyet ve dört mağlubiyet elde ederken, Turkish Airlines Euroleague’de iki takım arasında oynanan 26 karşılaşmada takımımız 10 galibiyet ve 16 mağlubiyet elde etti.

Zorlu karşılaşma temsilcimiz Anadolu Efes açısından çok büyük önem taşıyor. Takımın çalıştırıcısı Ergin Ataman'ın öğrencilerini zorlu karşılaşmaya motive bir şekilde hazırladığı kaydedildi. Basketbolseverler dev mücadeleyi büyük bir heyecanla bekliyorlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal