Rizesporlu Bryan Dabo'dan Trabzonspor Maçı Öncesi Açıklamalar!

Çaykur Rizespor'un yıldız futbolcusu Bryan Doba, Süper Lig'de bu hafta oynayacakları Trabzonspor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

26.10.2021-16:27 - (Son Güncelleme: 26.10.2021-16:27) Rizesporlu Bryan Dabo'dan Trabzonspor Maçı Öncesi Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un Burkina Fasolu futbolcusu Bryan Dabo, ligde bu hafta oynayacakları zorlu Trabzonspor karşılaşması öncesinde gerçekleştirilen antrenmanın ardından basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

BRYAN DABO'DAN TRABZONSPOR MAÇI ÖNCESİ AÇIKLAMALAR


Çaykur Rizespor'un Burkina Fasolu futbolcusu Bryan Dabo, Trabzonspor maçı öncesi basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

TRABZONSPOR KARŞILAŞMASI SEZONUN EN ÖNEMLİ...


Bir şeyleri başarabilmek için çok çalıştık, taraftarlarımız çok bekledi, bunun farkındayız. Umarım Kasımpaşa galibiyeti bir serinin başlangıcı olur. Galibiyet serisinin devamı için Trabzonspor maçı gerçekten belki de sezonun en önemli karşılaşması olabilir. Trabzonspor karşılaşmasını kazanabilirsek önümüzdeki maçlarda kendimize olan güvenimizle çok daha iyi sonuçlar alabileceğimizi düşünüyorum.

RİZE'YE ADAPTE OLMAYA ÇALIŞIYORUM


Burası daha yeni bir kültür, yeni bir futbol anlayışı. Türkiye'de oynanan futbol ile geldiğim ülkelerde oynanan futbol anlayışı tamamen farklı. Burada daha çok adam adama oynanıyor. Oyunun genelinde beşe beş kaldığınız durumlar oluyor. Tabii kendimi buna adapte etmeye çalışıyorum. Bu adaptasyon süreci içerisinde normal bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Benim için yeterli mi, kesinlikle çok daha iyisini yapabilirim.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal