A Milli Takım'ın Yıldız Futbolcusu Cengiz Ünder'den Marsilya Açıklaması Geldi!

Fransız ekibi Olympique Marsilya'da forma terleten A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Cengiz Ünder'den Fransa ekibinde geleceği hakkında dikkat çeken açıklamalar geldi.

16.01.2022-15:56 - (Son Güncelleme: 16.01.2022-15:56) A Milli Takım'ın Yıldız Futbolcusu Cengiz Ünder'den Marsilya Açıklaması Geldi!

A Milli Takım'ın ve Fransız ekibi Olympique Marsilya'nın formasını terleten Cengiz Ünder'den dikkat çeken açıklamalar geldi. Attığı gollerle Fransa Ligue 1 de büyük ses getiren Cengiz Ünder, Olympique Marsilya'daki geleceğine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Fransız basınına röportaj veren futbolcu yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

TAKIMDAKİ GELECEĞİ HAKKINDA KONUŞTU

Fransız basınına röportaj veren milli yıldız yaptığı açıklamada, 'Bu takıma her şeyimi vermek istiyorum. Marsilya'yı, Şampiyonlar Ligi'nde hak ettiği yere getirmeliyiz. Burada oynamak benim için gurur. Yüzde yüz Marsilya'da kalmak istiyorum. Mümkün olduğu kadar bu takımın formasını giymek istiyorum.' ifadelerine yer verdi. Sezon sonuna kadar Marsilya'ya kiralanan Cengiz Ünder, bu sezon Ligue 1'de çıktığı 15 karşılaşmada 5 gole katkı sağladı.


KARİYERİ DİKKAT ÇEKİYOR

A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Cengiz Ünder ilk Altınordu altyapısında başladığı kariyerinde gösterdiği etkili performansla Altınordu'nun tüm alt yaş kategorilerinde forma giymesinin ardından Altınordu'nun A takımına yükseldi. Ardından Başakşehir'e transfer oldu. Başakşehir performansıyla büyük dikkat çeken futbolcu, İtalya devi Roma'ya transfer oldu. Roma macerası ise İngiliz ekibi Leicester City'nin yolunu tuttu Leicester sonrası ise Marsilya'ya transfer oldu. Futbolcu bu sezon Marsilya'da gösterdiği performansla büyük alkış alıyor. Futbolcu Fransa'da sergilediği performans ile gerek Marsilya taraftarları gerek Marsilya takımı tarafından sevilen isimlerden birisi oldu. Futbolcu Marsilya'nın vazgeçilmez futbolcularından birisi haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal