Trabzonspor'da Abdullah Avcı Anastasios Bakasetas İle Özel Görüşecek!

Trabzonspor'da takımın teknik direktörü Abdullah Avcı'nın takımın Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas ile özel bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.

16.01.2022-15:02 - (Son Güncelleme: 16.01.2022-15:02)

Süper lig devlerinden Trabzonspor, son olarak Süper Lig'de oynanan karşılaşmada Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Sivasspor ile 1-1 kalınan maçın ardından takımda kritik gelişmeler yaşanıyor. Karşılaşmada bordo mavililerin Yunan yıldızı Bakasetas Sivasspor deplasmanında istenen performansın çok ötesinde bir oyun sergiledi. Futbolcunun, Süper Lig'de Beşiktaş ile oynanan derbinin ardından yaşadığı sakatlık sonrası formundaki düşüş takımın teknik direktörü Abdullah Avcı'yı endişelendiriyor. Abdullah Avcı'nın bu nedenle futbolcu ile özel bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.

BİZZAT GÖRÜŞECEK

Süper Lig devlerinden Trabzonspor sezona müthiş bir giriş yapmış ve önemli bir puan farkıyla ligde lider durumda bulunmuştu. Trabzonspor'un zirvede kalmasında önemli pay sahibi olan Bakasetas son haftalardaki formuyla takımı endişelendiriyor. Bu nedenle takımın teknik direktörü Abdullah Avcı'nın futbolcunun eski günlerine kavuşması adına bire bir görüşme yapacağı vurgulandı.


SAKATLIK SONRASI FORMU DÜŞTÜ

Bu sezon bordo mavililerde 18 karşılaşmada oynayan futbolcu, 7 gol ve 4 asistlik bir performans ortaya koydu. Sakatlık sonrası durgunlaşan futbolcu 94 gün boyunca gol atamadı. Bakasetas son olarak Fenerbahçe'ye karşı Trabzon'da oynadıkları karşılaşmada 2 gole imza atmıştı. Trabzonsporlu yıldız bu tarihten itibaren Süper Lig'de gol sevinci yaşayamıyor. 28 yaşındaki Yunan yıldız geçtiğimiz sezon devre arasında Alanyaspor'dan 3 milyon euro bonservis bedeli ile kadroya katılmıştı. Futbolcu ile ilgili yaşanan gelişmeler Trabzonspor takımı ve Trabzonspor taraftarları tarafından dikkatle takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal