Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin Joachim Löw İddiaları Hakkında Konuştu!

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'de son haftalarda yaşanan Joachim Löw iddialarına çok sinirlendi ve yönetimin tercihlerini eleştirdi.

16.01.2022-12:42 - (Son Güncelleme: 17.01.2022-18:17)

Spor Toto Süper Lig'de sezona Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde başlayan Fenerbahçe, Portekizli teknik adam ile yollarını ayırmasının ardından birkaç haftayı teknik direktörsüz geçirmiş ardından Teknik Direktör İsmail Kartal ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştı.

ORTAYA ATILAN ADAYLAR OLMAMIŞTI

Fenerbahçe'de Vitor Pereira ile yaşanan ayrılığın arından Slaven Bilic, Joachim Löw, Jorge Jesus gibi isimler gündeme gelmesine rağmen sarı lacivertliler henüz bu teknik adamlarla anlaşma sağlayamamış ve yeni teknik direktör planlamasını önümüzdeki sezon yapacaklarını belirterek geçici bir süre için İsmail Kartal ile anlaşmıştı.


YAPTIĞI YORUMLAR OLAY OLDU

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'de yaşanan teknik direktör durumu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

TAKIM ARTIK FİŞİ ÇEKMİŞ

Fenerbahçe takımının istatistiklerini açtığımız zaman bugün kadro üzerine fazla konuşmaya gerek kalmaz. Avrupa'daki bazı liglere bakıyorum takımlar mental olarak çok başka. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın sezon sezon maçlarını ve puanlarını koyduğumuz zaman her şey ortaya çıkıyor. Özellikle Fenerbahçe'de Takım artık fişi çekmiş. Yeni teknik direktörün hatrına bazı oyuncuların biraz oynadı gibi oldu ama onun dışında işi iyice bırakmışlar.


LÖW İLE GÖRÜŞMELER SONLANDIRILSIN

Fenerbahçe'nin bu durumu geninde mi yoksa son yıllardaki gen değişikliğinde mi bilinmez. Fenerbahçe ikilemde kaldı. İlk önce 'Zeki hocayla gideyim' dedi, olmadı. Sonra geçici olarak İsmail Kartal'ı getirdi ve son olarak 'Şimdiden gelecek yılın planını yapayım ve öyle bir teknik direktör getireyim ki her şey hazır olsun. Fenerbahçe'nin vizyonu bu kadar olmamalı. Lucescu, Löw, Bilic... Löw, bugün gelirse mutlu olurum önemli bir teknik adamdır ağırlığı vardır. Ama Löw gelirse o mu karar verecek yoksa İsmail Kartal mı karar verecek? Ama Löw'e takılmayın, yarın Sevilla veya başka bir takım isterse Fenerbahçe'ye falan gelmez. Fenerbahçe Löw'ü beklemesin. 'Yazın geleceğim' diyorsa da görüşmeleri sonlandırsın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal