Ömer Üründül'den Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal Hakkında Dikkat Çeken Sözler Geldi!

Fenerbahçe'nin Süper Lig'in 21. haftasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Ömer Üründül'den Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal hakkında dikkat çeken sözler geldi.

16.01.2022-12:17 - (Son Güncelleme: 16.01.2022-12:17)

Fenerbahçe dün Süper Lig'in 21. haftasında Antalyaspor ile karşılaştı. Oynanan mücadelede Fenerbahçe, Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe'nin, Antalyaspor ile 1-1 berabere kalmasının ardından sarı lacivertlilere taraftarlardan tepkiler gelmeye devam etti. Maçın yankıları devam ederken sarı lacivertlilerin oynadığı maç ve Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal hakkında Ömer Üründül'den dikkat çeken açıklamalar geldi.

AÇIKLAMALARI SES GETİRDİ

Fenerbahçe'nin oynadığı maçın ardından Ömer Üründül yaptığı açıklamada, 'Fenerbahçe'nin dün gece 90 dakikada sergilediği futbol tam bir hayal kırıklığıydı. Basit top kayıpları ve organize tek atak yapılamayışı… Fizik olarak Mesut Özil, Rossi ve İrfan Can Kahveci'nin son derece düşük performansları ortaya çok kötü bir tablo çıkardı. Sarı-lacivertliler, 63. dakikaya kadar kaleye tek şut atamadı. Bu dakikada ilk tehlikeli atağını geliştirdi. Bütün bu sıkıntılara rağmen piyangodan da bir gol attı ama koruyamadı.'


TEKNİK ADAMA TAVSİYEDE BULUNDU

Ömer Üründül devam eden açıklamasında, 'Takım bir puan kazandıysa başka Kim Min Jae olmak üzere geri dörtlü ve Zajc sayesindeydi. İsmail Kartal'a tavsiyem var; zaten ligde bir iddia yok. Daha çok fizik açıdan güçlü oyunculara ağırlık verilmeli. Hiç olmazsa bu şekilde takım ruhu oturtulmalı. İşte gençlere fırsat verilecek bir ortam var. Örnek Muhammed, Arda… Bir tavsiyem de başkan Ali Koç'a; bu kadar para verilerek alınan oyuncuların hiç çalışmayıp, kendilerine bakmayıp, takıma hiçbir katkı vermemelerinin hesabı sorulmamalı mı? İrfan Can'ın hali ne! Amerika'dan fişek gibi gelen Rossi, fizik olarak öyle tükenmiş ki değil depar adım bile atamıyor. Dün gece en çok üzüldüğüm isimlerden bir tanesi Serdar Dursun'du. Yanındaki arkadaşları hiç pres yapmıyor, o tek başına pres yapmaya çalışıyor. Tek organize atak yok, pozisyona giremiyor. Orta sahadan hiçbir arkadaşı kendisiyle irtibat kuramıyor. Kanatlardan orta gelmiyor. Ne yapsın ki… Dün Antalyaspor da hiç iyi bir oyun oynamadı. Nuri Şahin'in dikkat etmesi lazım. 4 takım küme düşüyor! Dünkü maç 30 dakika daha oynansaydı maç yine 1-1 biterdi. Karşılıklı 2 gol ise kalecilerin hediyeleriydi.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal