Galatasaray'da Domenec Torrent Hatayspor Maçı Öncesi 3 İsmi Kadro Dışı Bıraktı!

Galatasaray teknik direktörü Domenec Torrent; Arda Turan, Christian Luyindama ve Ryan Babel'i kadro dışı bıraktı.

16.01.2022-11:51 - (Son Güncelleme: 16.01.2022-12:06)

Süper Lig devlerinden Galatasaray bugün Hatayspor ile karşılaşacak. Hatayspor'da karşılaşacak olan Galatasaray zorlu maça yeni teknik adamıyla çıkacak. Takımın yeni teknik direktörü Domenec Torrent, takımın başına gelir gelmez mesaiye hızlı başlaması ve takımda ayarlamalar yapmasıyla büyük dikkat çekmişti. Sarı kırmızılıların İspanyol yeni teknik direktörü Domenec Torrent'ten dikkat çeken hamleler gelmeye devam ediyor. İspanyol teknik adamın bugün oynanılacak olan Hatayspor maçında nasıl bir kadro ile sahaya çıkacağı büyük merak konusu haline gelmişti. Domenec Torrent'in kurduğu kadroda ise dikkat çeken bazı isimler yer almadı. Teknik adamın yaptığı bu hamle büyük dikkat çekti.

YILDIZ İSİMLERİ KADROYA ALMADI

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent mesaisine çok hızlı başladı. İspanyol teknik adam gelir gelmez takıma yeni ayarlamalar yapmaya başladı. Bu anlamda çalıştırıcının bugün Hatayspor maçında sahaya nasıl bir ilk 11 süreceği ve yapacağı tercihler büyük merak konusu haline gelmişti. İspanyol çalıştırıcan bu anlamda kritik hamleler geldi. Domenec Torrent; Arda Turan, Christian Luyindama ve Ryan Babel'i maçın kadrosuna almadı. Bu futbolcuların kadroya dahil edilmemesinin nedeni olarak takımda gözden çıkarılması olarak aktarılıyor.


MESAİSİ HIZLI BAŞLADI

Sarı kırmızılıların yeni teknik direktörü Domenec Torrent takımın başına gelir gelmez kritik hamleler yapmaya başladı. Takıma gelir gelmez kendi oyun sistemini kurmaya çalışan ve bu anlamda transferlere yoğunlaşan çalıştırıcı, takıma yeni isimleri transfer etmeyi planlarken takımdaki bazı isimleri de gözden çıkardı. İspanyol teknik adamın yaptığı hamleler Galatasaray taraftarları tarafından dikkatle takip ediliyor. Ayrıca Domenec Torrent'in sarı kırmızılılar ile Hatayspor maçında nasıl bir oyun oynatacağı çok büyük merak konusu haline gelmiş durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal