Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak Mario Balotelli İçin Gelen Teklifi Açıkladı!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, takımın ligdeki iyi gidişatının ardından yıldız futbolcu Mario Balotelli hakkında çıkan transfer iddialarına ilk kez yanıt verdi.

16.01.2022-11:46 - (Son Güncelleme: 16.01.2022-11:46)

Spor Toto Süper Lig'e bu sezon yükselen ekiplerden biri olan Adana Demirspor, transfer döneminde fırtına gibi esmesinin ardından ligde de aynı performansını sürdürmeye devam ediyor.

TRANSFER DÖNEMİNDE BÜYÜK SES GETİRMİŞLERDİ

Adana Demirspor, transfer döneminde yaptığı Mario Balotelli, Belhanda, Simon Deli, Castro, Stambouli, Akintola gibi hamlelerle büyük bir ses getirmeyi başarmıştı.


ADANA DEMİRSPOR BÜYÜK SES GETİRDİ

Mavi şimşekler Spor Toto Süper Lig'de 21 hafta geride kalırken harika bir performans ortaya koymayı başardı. İtalyan teknik adam Vincenzo Montella yönetiminde çıktığı 21 karşılaşmada 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Adana Demirspor, topladığı 34 puanla ligin 4. sırasında yer alıyor.

MARİO BALOTELLİ GOLLERİNE DEVAM EDİYOR

Adana Demirspor'da sezon başında kadroya katılan dünyaca ünlü golcü Mario Balotell, 20 karşılaşmada süre alırken bu karşılaşmalarda 8 gol ve 2 asistlik bir katkı sağlayarak takımının performansında büyük bir rol oynamıştı.

TALİPLERİ ARTMAYA BAŞLADI

Mario Balotelli ile ilgili olarak Spor Toto Süper Lig'de başlayan ara transfer döneminde İstanbul devlerinin ve Avrupa'dan bazı kulüplerin talip olduğu öğrenilirken Adana Demirspor'un tavrı merakla bekleniyordu.


MURAT SANCAK'TAN MARİO BALOTELLİ AÇIKLAMASI

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sezon başında kadroya kattıkları dünyaca ünlü golcü Mario Balotelli hakkında çıkan transfer iddiaları üzerine yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Mario Balotelli'ye 6-6,5 milyon avro civarında bir teklif geldi ama vermeyi düşünmüyoruz. Satabilmem için 10 milyon avroyu önüme koymaları lazım. Serbest kalma maddesi daha düşük ama ben 'git' demezsem gitmez. Ağabey-kardeş gibiyiz. ' ifadelerini kullanarak İtalyan yıldızın transferiyle ilgili ses getiren açıklamalar yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal