Ahmet Çakar Söylediği Sözlerle Fenerbahçeli Futbolcuları Yerin Dibine Soktu!

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında 1-1 berabere kaldığı Antalyaspor maçı hakkında söyledikleriyle gündem yarattı.

16.01.2022-11:11 - (Son Güncelleme: 16.01.2022-11:22)

Spor Toto Süper Lig'de son haftalarda aldığı sonuçlarla taraftarlarından büyük tepki gören Fenerbahçe'de geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Vitor Pereira'dan boşalan koltuk İsmail Kartal'a emanet edilimişti.

KANARYA 1 PUANLA YETİNDİ

Fenerbahçe'de ilk maçına çıkan Teknik Direktör İsmail Kartal, Antalyaspor karşılaşmasında dertlere derman olamadı. Oynanan oyun büyük bir eleştiri toplarken Fenerbahçe zorlu deplasmandan 1-1'lik skorla ayrıldı.


BAŞKAN ALİ KOÇ VE FUTBOLCULAR HAKKINDA SÖYLENENLER...

Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin deplasmanda oynadığı Antalyaspor karşılaşması ile ilgil yapmış olduğu değerlendirmede özellikle Başkan Ali Koç ve futbolcular hakkında söylediği sözlerle büyük bir gündem yarattı.


AHMET ÇAKAR'DAN FENERBAHÇE YORUMU

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Antalyaspor-Fenerbahçe maçı ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmelerde ;

' Fenerbahçe, camiasına acı çektirmeye devam ediyor. Kazansalar bile aynı şeyi söylerdim. İlk yarıda kaleye vurulan bir tek şut yok. İlk isabetli şutu gol oldu. Aslında bu gol, kaleci hatası mı Serdar Dursun'un golü mü belli değil. Çaprazdan çekilen bir serbest vuruş, arka direk dibinden kaleye giren top... Bazı futbolcular sadece Fenerbahçe'nin parasını yiyorlar. Ne teknik katkıları var ne de ruhsal katkıları. Mesut; kafada işi bırakmış... İrfan Can bir türlü fizik olarak kuvvetlenemiyor. Gustavo artık bir emekli. Takıma uzun süredir zarar veriyordu dün de Berke'yi hem bozdu hem sakatladı hem de golü yedirdi. Yazık! İsmail Kartal ne yapsın. Eğer bir grubun kılavuzu karga ise Kartal'lar hiçbir şey yapamaz. Hakem genel olarak iyiydi. Fenerbahçe'nin yediği golde oyuncular 'Berke'ye faul yapıldı' diye itiraz ettiler ama ona faulü yapan bir Antalyalı değil Gustavo'nun kendisiydi. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal