Ahmet Çakar Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın Kırmızı Kart Yemesi Hakkında Konuştu

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanan Sivasspor-Trabzonspor karşılaşması ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

16.01.2022-10:57 - (Son Güncelleme: 16.01.2022-11:05)

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında lider Trabzonspor, konuk olduğu Sivasspor deplasmanında geriye düştüğü mücadelede sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

FIRTINA SİVAS DEPLASMANINDAN 1 PUANLA DÖNÜYOR

Trabzonspor konuk olduğu Sivasspor deplasmanında geriye düşmesine rağmen yoğun kar yağışı altında zor şartlarda oynanan mücadelede sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmayı başardı.

ABDULLAH AVCI'NIN KIRMIZI KARTI HAKKINDA SÖYLEDİKLERİ OLAY OLDU

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanan Sivasspor-Trabzonspor karşılaşması ile ilgili olarak yapmış olduğu yorumlarla büyük ses getirdi. Özellikle Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın gördüğü kırmızı kart ile ilgili söyledikleri gündem yarattı.


ÜNLÜ YORUMCUNUN AÇIKLAMALARI

Ahmet Çakar, Sivasspor-Trabzonspor maçı hakkında yaptığı yorumlarda ;

' Trabzonspor dün kârlı mı zararlı mı belli değil. Aslında Sivas gibi bir deplasman üstelik ikinci yarısı çok ağır bir saha ve alınan bir puan . Bence fena değil. Trabzonspor oyuna kötü başladı ve Türkiye'nin en iyi kalecisi dediğimiz Uğurcan'ın da büyük hatası ile geriye düştü. Uğurcan elindeki topu hiç kendisine uymayacak şekilde kaçırıverdi. Böyle şok gollerden sonra hemen beraberliğin gelmesi morali yükseltir ki Abdülkadir Ömür'le de hazırlanışı güzel bir gol geldi. Vurabileceği yegane yer kalecinin bacaklarının arasıydı ve oraya vurdu. İkinci yarı kar yağışı artınca iki takım da risk almayıp az pas ama uzun toplarla sonucu değiştirebileceklerini düşündüler ama başaramadılar. Mete Kalkavan bence çok iyi maç yönetti. Yanlış verdiği bir faul kararı sonunda da Abdullah Avcı'yı atmak zorunda kaldı. Eğer Avcı hakaret etmemişse kırmızı kart ağır.  ' ifadelerini kullanarak karşılaşmayı değerlendirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal