Süper Lig Sivasspor-Trabzonspor Karşılaşması

Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Sivasspor-Trabzonspor karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmaları yapılıyor.

06.01.2022-13:46 - (Son Güncelleme: 15.01.2022-17:56)

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ


Süper Lig'in lideri Trabzonsor ile ligin formda ekiplerinden Sivasspor'un karşı karşıya geldiği karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Sivasspor-Trabzonspor karşılaşması zirve hattını oldukça yakından ilgilendiriyor. Ev sahibi ekip Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile uzunca bir süredir istikrarlı gidişat devam ediyor. Sivasspor oynadığı futbol ile büyük bir beğeni toplarken Max Gradel, Yatabare ve Pedro Henrique'nin hücüm hattındaki performansı gol yollarında büyük bir etki sağlıyor. Aynı zamanda Sivasspor savunma hattında da sergilediği performans ile büyük bir beğeni kazandı. File bekçisi Ali Şaşal Vural, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Goutas gibi isimlerin savunma hattında ortaya koydukları uyum iyi bir performansı ortaya çıkarıyor. Konuk ekip lider Trabzonspor ise oldukça iyi bir ara transfer dönemi geçirerek son zamanların en çok konuşulan transferinden birine Bosnalı oyuncu Edin Visca'yı kadrosuna katarak imza attı. Bu sezon Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde oynadığı oyunla şampiyonluğun bir numaralı favorisi haline gelen Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'ın kalesini gole kapatması ve hücüm hattında Marek Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir Ömür ve Nwakaeme gibi isimlerin harika uyuma Trabzonspor'a başarıyı getirdi.


NE ZAMAN OYNANACAK?

Sivasspor ile Trabzonspor arasında oynanacak olan kritik karşılaşma 15 Ocak Cumartesi günü oynanacak.

SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Sivasspor-Trabzonspor karşılaşması saat 16:00'da oynanacak.

HANGİ STADYUMDA OYNANACAK?

Sivasspor ile Trabzonspor arasında oynanacak olan kritik mücadele Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak.

KARŞILAŞMA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Sivasspor-Trabzonspor karşılaşması beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

HAKEMİ KİM OLACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanacak olan Sivasspor-Trabzonspor karşılaşmasının hakemi Mete Kalkavan olarak açıklandı.

VAR HAKEMİ KİM OLACAK ?

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında zirveyi ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren Sivasspor-Trabzonspor karşılaşmasının VAR hakemi Tugay Kaan Numanoğlu olarak açıklandı.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Sivasspor : Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz, Caner Osmanpaşa, Samba Camara, Uğur Çiftçi, Özkan Yiğiter, İsaac Cofie, Atakan Kesgin, Erdoğan Yeşilyurt, Pedro Henrique, James.

Trabzonspor : Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Vitor Hugo, Hüseyin Türkmen, Stefano Denswil, Dorukhan Toköz, Marek Hamsik, Anastasios Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Edin Visca, Andreas Cornelius.

İKİ TAKIM ARASINDA OYNANAN KARŞILAŞMALAR

Spor Toto Süper Lig'de uzunca bir süredir iki ekibin karşı karşıya geldiği mücadeleler keyifli karşılaşmalara sahne oluyor. Spor Toto Süper Lig'in ilk devresinde Trabzon'da oynanan karşılaşmada bordo mavililer rakibi Sivasspor'u 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Sivasspor ile Trabzonspor arasında oynanan son 5 karşılaşmaya baktığımız zaman 1 karşılaşmada Sivasspor galibiyeti, 2 karşılaşmada Trabzonspor galibiyeti ve 2 karşılaşmada beraberlik skorlarının alındığı göze çarpıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal